PÅ-PLATS skola

Skydda er mot influensa, HPV, gulsot och TBE!

VaccinDirekt erbjuder det vaccinationsskydd som krävs för att trygga era medarbetares och elevers hälsa och för att hålla verksamheten igång utan onödiga sjukdomsfall.

Är ni en grupp om minst tio personer som samtidigt vill vaccineras utan att behöva lämna skolan? VaccinDirekt kommer då till ert företag och ger er de vaccinationer ni behöver. Ett för stunden ledigt arbets- eller konferensrum blir vår tillfälliga vaccinationsmottagning.

Kontakta oss för att fastställa era behov av vaccinationer. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor hjälper till att utreda era vaccinationsbehov.

Vill du veta mer om eller beställa VaccinDirekts på-plats-vaccination är du välkommen att ringa 640 51 80, vardagar 10-15. Eller mejla oss på info@vaccindirekt.se så tar vi omgående kontakt.

Aktuella vaccinationspriser hittar du i vår prislista. Tillkommer gör endast en besöksavgift på 1 600:- för inställelse inom Stockholmsområdet.

Gratis HPV-vaccination på-plats i er gymnasieskola!

VaccinDirekt har fått förfrågan från Stockholms Läns Landsting att gå ut till gymnasieskolorna och erbjuda alla gymnasieflickor (upp till 27 års ålder) gratis HPV-vaccination på plats i skolorna.

HPV-vaccinering ingår sedan 2 år i barnvaccinationsprogrammet, vilket innebär att alla flickor får sina tre vaccinationer i åk 5 och 6. Landstinget i Stockholm har också ett ”komma i kapp” program, där alla flickor i gymnasiet erbjuds gratis HPV-vaccination.

Enligt Landstinget saknar ca hälften av alla flickor i gymnasiet fortfarande skydd mot livmoderhalscancer och kondylom. Hälso- och sjukvårdsförvaltningens mål är att minst 95% av länets närmare 70 000 flickor i aktuella åldersgrupper ska vaccinera sig.

HPV-vaccin skyddar mot livmoderhalscancer och kondylom. Ges i tre doser under ett år. Vaccin-Direkt erbjuder nu att på plats hos er gratis HPV-vaccinera de flickor som fortfarande saknar skydd.

VaccinDirekt erbjuder följande:

  • Vi kommer till er skola och erbjuder alla oskyddade flickor kostnadsfria HPV-vaccinationer.
  • Våra erfarna sjuksköterskor vaccinerar och svarar på frågor.
  • Informationsmaterial såsom affischer, med tid och plats, informationstext för intranätet om aktiviteten.
  • Alla flickor under 18 år måste ha föräldrars samtycke.
    Vi hjälper till att samla in detta intyg.

Allt vi behöver är en intresseanmälan, så tar vi kontakt med er. (Intresseanmälan är inte bindande.)

Intresseanmälan sker enkelt via info@vaccindirekt.se eller genom att fylla i svarsformuläret för på-plats vaccination längre ner på denna sida.

Hälsodeklaration

Precis som läkarbesök måste även vaccinationer journalföras. Spar tid genom att skriva ut hälsodeklarationer och fyll i dem inför vaccineringen.

Alla under 18 år:

Fyll i den här hälsodeklarationen och ta den med när du vaccinerar dig! 

Alla mellan 18 och 27 år:

Fyll i den här hälsodeklarationen och ta den med när du vaccinerar dig!

Skriv ut och fyll i deklarationen tillsammans med dina föräldrar/vårdnadshavare och ta med den till oss så är allt klart inför vaccinationen. Obs! Du som ännu inte fyllt 18 år måste även ha dina föräldrars/vårdnadshavares underskrift för att vi ska kunna ge dig vaccinationen.

På VaccinDirekt har vi vaccinerat mot HPV sedan vaccinet kom för flera år sedan. Vi har därmed stor erfarenhet av att utföra vaccinationen men också av att ge alla flickor rätt information och ett tryggt omhändertagande. Våra specialutbildade sjuksköterskor har stor vana vid att vaccinera barn och ungdom, samt även spruträdda personer.