Rekrytering

Distriktsköterska / Sjuksköterska

Är du intresserad av vad som händer i världen? Sjukdomsutbrott, epidemiologi, resemedicin?

Kort om Arbetsgivaren: VaccinDirekt i Sverige AB är Sveriges ledande leverantör av förebyggande hälsovård till privata kunder. VaccinDirekt ger resemedicinsk rådgivning och utför vaccinationer samt erbjuder hälsokontroller och friskintyg på 5 mottagningar i Stockholm och Uppsala.

VaccinDirekts verksamhet växer och vi söker ytterligare Distriktsköterskor/Sjuksköterskor till våra mottagningar i Stockholm. Som Distriktsköterska/Sjuksköterska hos oss arbetar du med privata kunder inom förebyggande hälsovård.
Tidigare erfarenhet av resemedicin och vaccinologi är meriterande. Det är dock inget krav utan vi söker dig, nybliven eller erfaren Distriktsköterska/Sjuksköterska med intresse för vaccinologi.
Arbetet som Distriktsköterska/Sjuksköterska hos oss är mycket givande med många kundkontakter. Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom resemedicin och vaccinologi.

Anställningsform: Tillsvidareanställning eller timanställning
Fortlöpande utbildning sker både internt och externt.
Sista ansökningsdatum: 2017-10-08
För mer information besök gärna vår hemsida; http://www.vaccindirekt.se
Vi emottar gärna din ansökan via e-post; rekry@vaccindirekt.se

Kontaktperson:

Agneta Nekojan, 076 883 73 82

Toni Haapanen, 073 430 95 82

______________________________

Läkare till VaccinDirekt

Är du intresserad av vad som händer i världen? Sjukdomsutbrott, epidemiologi, resemedicin?

Kort om Arbetsgivaren: VaccinDirekt i Sverige AB är Sveriges ledande leverantör av förebyggande hälsovård till privata kunder. VaccinDirekt ger resemedicinsk rådgivning och utför vaccinationer samt erbjuder hälsokontroller och friskintyg genom 5 mottagningar i Stockholm och Uppsala.

VaccinDirekts verksamhet växer och vi söker ytterligare legitimerade läkare till våra mottagningar i Stockholm.

Som läkare hos oss arbetar du med privata kunder inom förebyggande hälsovård.

Tidigare erfarenhet av resemedicin och vaccinologi är meriterande. Det är dock inget krav utan vi söker dig, nybliven legitimerad läkare eller erfaren läkare med intresse för vaccinologi.

Arbetet som läkare hoss oss är mycket givande med många kundkontakter. Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom resemedicin och vaccinologi. Du kommer också att utfärda olika typer av friskintyg samt genomföra hälsokontroller.

Fortlöpande utbildning sker både internt och externt.

Vi emottar gärna din ansökan via e-post; rekry@vaccindirekt.se

______________________

Sjuksköterskor

Kort beskrivning av företaget:

VaccinDirekt i Sverige AB bedriver vaccinationsmottagningar vid Odenplan – OdenPraktiken, vid Slussen – SlussenPraktiken, i Hammarby Sjöstad – SjöPraktiken och på Östermalm – SturePraktiken. VaccinDirekt driver också Fästingbussen som vår- och sommartid turnerar i de mest utsatta riskområdena för att vaccinera mot TBE. VaccinDirekt utför även hälsokontroller samt utfärdar friskintyg.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

VaccinDirekt söker legitimerade sjuksköterskor för timanställning och/eller tillsvidareanställning.

Beskrivning av kvalifikationer:

För att trivas som medarbetare på VaccinDirekt måste du vara mycket serviceinriktad – öppen, positiv, ha lätt att få kontakt med alla typer av personer i alla åldrar.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via epost: rekry@vaccindirekt.se