Rekrytering

Development Manager till ett snabbt växande företag

Som en Development Manager jobbar du med att utveckla bolagets koncept, stödja den befintliga verksamheten på mottagningarna, och förverkliga tillväxtplanen i Sverige. Du önskas vara proaktiv, operationellt effektiv och ha en positiv can-do attityd. Tidigare erfarenhet med nyetableringar inom hälsovård och retail är värdefullt. Du ingår i bolagets ledning med säte i Stockholm. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp med säte i Stockholm.

Befattningsbeskrivning:

  • Uppdatera och implementera företagets nyetableringsplan
  • Förhandling av kedjans nya och befintliga hyresavtal
  • Kontinuerligt utveckla och upprätthålla företagets kommersiell butikslayout och kundprocesser
  • Jobba aktivt med att följa upp och öka kundnöjdheten
  • Utveckla företagets sortiment
  • Skapa och upprätthålla rutiner för inköp och lagerhanteringer
  • Partnerdialog med IT leverantörer

Sista ansökningsdatum: 2018-04-27
Anställningsform: Tillsvidareanställd
Anställningsgrad: 100%

_________________________

Sjuksköterskor och Läkare till VaccinDirekts mottagningar och mobila enheter

Är du intresserad av vad som händer i världen avseende sjukdomsutbrott, epidemiologi, resemedicin och förebyggande hälsovård?

Sjuksköterskor och Läkare till VaccinDirekts mottagningar. Söker du ett omväxlande arbete där du möter många trevliga kunder i en positiv arbetsmiljö? Hos oss jobbar du på våra centralt belägna kliniker antingen i Stockholm eller i Uppsala. Vi söker dig som kan jobba som timanställd eller som fastanställd. I ditt dagliga arbete träffar du personer som vill vaccinera sig eller besöker oss för hälsokontroller och friskintyg. Du får fortlöpande intern och extern utbildning i resemedicin. Som sjuksköterska arbetar du självständigt och i nära samarbete med vårt team av erfarna läkare och sjuksköterskor. Som läkare jobbar du med resemedicinska frågor, utfärdar olika typer av friskintyg och utför hälsokontroller.

Sjuksköterskor och Läkare till våra mobila enheter (Fästingbussen). Om du vill ha möjligheten att jobba utomhus under våren och sommaren så är jobbet på Fästingbussen något för dig. Som sjuksköterska på Fästingbussen arbetar du främst med att informera om och vaccinera mot TBE (fästingburen hjärninflammation). Som läkare på Fästingbussen arbetar du främst med att informera och ordinera vaccinationer som vi erbjuder våra kunder.

För mer information besök gärna vår hemsida: www.vaccindirekt.se. Vi tar gärna emot din ansökan via e-post: rekry@vaccindirekt.se. Sista ansökningsdatum: 2018-04-20.

Om VaccinDirekt

VaccinDirekt är ett snabbt växande privat vårdföretag med fokus på kundbemötande, kunskapsutveckling och kvalité. VaccinDirekt bedriver sex vaccinationsmottagningar i Stockholm, Uppsala och Malmö.

Kontaktperson:

Agneta Nekojan, 076 883 73 82

Toni Haapanen, 073 430 95 82