Boka tid

Här bokar du tid för besök på din önskade VaccinDirekt mottagning

Varmt välkommen och vi ser fram emot ditt besök. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar bokade tider och drop in parallellt på alla våra mottagningar.

 

 

FAQ

Vill du besöka oss på reserådgivning?
Svar:

För reserådgivning ber vi dig boka tid på din önskade mottagning. Välj resevaccin som besökstyp. Vi ber dig boka tid för att vi ska kunna säkra att vi har avsatt den tid som krävs för en heltäckande rådgivning. Tänk på att boka tid i god tid inför resan så att du hinner få ett fullgott skydd när du väl ger dig av. Varmt välkommen!

Drop in eller boka tid – vad gäller?
Svar:

På VaccinDirekts mottagningar erbjuder vi både drop in och bokad tid. Du väljer vad som passar dig bäst. För reserådgivning ber vi dig att boka tid för bästa möjliga service.

Fästingbussen erbjuder alltid bara drop in.

Hur avbokar jag en tid?
Svar:

Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemail och/eller sms från oss. Där i finns det en länk för smidig avbokning om du skulle få förhinder eller ändrade planer.

Hur exakta är de bokade tiderna?
Svar:

En bokad tid hos oss är en ungefärlig tid, inte en exakt. Vi tackar för din förståelse för detta.

Hur bokar jag en tid?
Svar:

Du väljer ort, önskad mottagning, typ av vaccinering och antal personer. Därefter väljer du den dag och tid som passar dig. Du kommer att få en påminnelse dagen före ditt besök. Varmt välkommen!