Boka tid för vaccination

Här bokar du tid för vaccination och rådgivning hos VaccinDirekt

Du bokar tid för vaccination genom att välja den stad du vill besöka oss i och välja önskad mottagning, Du väljer sedan antal personer och vilken tjänst som önskas. Hos oss är en bokad tid en ungefärlig tid då vi välkomnar bokade tider och drop in parallellt. På FästingBussen är det endast drop in.
Varmt välkommen!

 

När du bokar tid för vaccination får du ett mail eller sms med en bekräftelse på din bokning om du givit oss tillåtelse att skicka detta till dig.  Mail kan hamna i fel inkorg så titta gärna runt om det inte kommer fram.

Har du ändrade planer och vill boka om din tid för din vaccination görs det enkelt på den länk du fått i din bokningsbekräftelse. Länken går till avbokningssidan där du väljer ’Avboka’ för att avboka besöket.

FAQ

Vill du besöka oss på reserådgivning?
Svar:

För reserådgivning ber vi dig boka tid på din önskade mottagning. Välj resevaccin som besökstyp. Vi ber dig boka tid för att vi ska kunna säkra att vi har avsatt den tid som krävs för en heltäckande rådgivning. Tänk på att boka tid i god tid inför resan så att du hinner få ett fullgott skydd när du väl ger dig av. Varmt välkommen!

Drop in eller boka tid – vad gäller?
Svar:

På VaccinDirekts mottagningar erbjuder vi både drop in och bokad tid. Du väljer vad som passar dig bäst. För reserådgivning ber vi dig att boka tid för bästa möjliga service.

Fästingbussen erbjuder alltid bara drop in.

Hur avbokar jag en tid?
Svar:

Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemail och/eller sms från oss. Där i finns det en länk för smidig avbokning om du skulle få förhinder eller ändrade planer.

Hur exakta är de bokade tiderna?
Svar:

En bokad tid hos oss är en ungefärlig tid, inte en exakt. Vi tackar för din förståelse för detta.

Hur bokar jag en tid?
Svar:

Du väljer ort, önskad mottagning, typ av vaccinering och antal personer. Därefter väljer du den dag och tid som passar dig. Du kommer att få en påminnelse dagen före ditt besök. Varmt välkommen!