Företagsvaccinering – Influensa

Företagsvaccinering – skydda dina medarbetare mot säsongsinfluensa

Vinterinfluensan kan gå som en löpeld över landet under senhöst och vintersäsongen. Många medarbetare insjuknar vilket kan ha en negativ påverkan på ditt företag. Ni har som arbetsgivare en möjlighet att göra en förebyggande insats och erbjuda era medarbetare vaccinationsskydd mot årets influensa.

Genom att samarbeta med oss på VaccinDirekt kan ni enkelt skicka era medarbetare till våra mottagningar och bli fakturerade för uppdraget. Ni erbjuder då era medarbetare en uppskattad förmån och minskar sjukfrånvaron. Vi hjälper er med material som ni kan sprida på era intranät och portaler för att sprida budskapet inom ert företag.

I Stockholm, Örebro och Skåne kan vi komma ut till företag som har många medarbetare och vaccinera i era kontorslokaler. För detta gäller ett minimum av 30 doser per tillfälle och en besöksavgift på 2995 SEK. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur ingår du ett företagsavtal med VaccinDirekt?

Maila oss på foretag@vaccindirekt.se så kommer vi att höra av oss till er snarast möjligt. Vi kommer då att tillsammans gå igenom era behov och sedan gör vi en kreditkontroll och lägger upp er som kund i våra system. Därefter är det fritt fram för era medarbetare att komma på företagsvaccinering.

Hur bokar medarbetaren?

Medarbetaren kommer att enkelt boka ett vaccinationsbesök på vår hemsida eller komma på drop in till en av våra 25 mottagningar runtom i Sverige. Inga besöksavgifter utgår till er eller medarbetaren och i priset för vaccinationen ingår rådgivning, ordinering, vaccin och vaccination, journalföring samt fakturering.

Vi är den ledande aktören inom vaccinationer i Sverige med 25 mottagningar och 50 års erfarenhet.
VaccinDirekt är ditt trygga val!

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller vill ingå ett samarbete.

Våra mottagningar
Vaccinationer
Om oss