VaccinDirekt Gävle

Välkommen till VaccinDirekt Gävle för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag:                   10-19
Tisdag-Torsdag:      9-18
Fredag:                      9-16
Lördag:                     10-15

Obs! Tors 11/7 och Fre 12/7 har vi inte möjlighet att välkomna drop in pga sjukdom. Önskar er drop in kunder välkomna från lördag och framåt. Tack för er förståelse!

Hitta till VaccinDirekt Gävle

Du hittar vår trivsamma mottagning på 3:e våningen på Norra Rådmansgatan 8C i centrala Gävle. Se karta. Kommer du med bil så kan du med fördel parkera i parkeringshus Nian eller Flanör alternativt på Nygatan, Norra Köpmangatan och Norra Kopparslagargatan. Kommer du med buss stannar den alldeles utanför på Rådhustorget och tåget är det bara en kort promenad bort.

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Kontakt

Kom förbi oss på mottagningen, maila oss på gavle@vaccindirekt.se, kontakta oss på till Facebook Messenger eller skriv i chatten här på hemsidan om ni vill komma i kontakt med oss. Du kan även ringa oss på 073-086 79 66, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

Våra tjänster i Gävle

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RS, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder tyvärr inte vaccin mot covid-19 utan ber att få hänvisa till regionen. Nyhet är att vi erbjuder tjänsten Hälsokontroll Bas som är ett mycket bra och enkelt sätt för dig att ta kontroll över din hälsa.

Vaccination mot TBE i Gävle

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Gävle

På VaccinDirekt Gävle är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Gävle

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Kommer du på hälsokontroll så är det en särskild hälsodeklaration som du ska fylla i denna får du i samband med att du bokar tid.

Priser i Gävle

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Gävle – Prislista

Vaccinera barn i Gävle

Vi har stor erfarenhet av att vaccinera barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Gävle

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

VaccinDirekt Gävle adress

VaccinDirekt Gävle
Norra Rådmansgatan 8C, 3:e våningen
803 11 Gävle

Hälsokontroller på VaccinDirekt Gävle

Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din hälsa. Vi utför hälsokontroller där vi kan identifiera om du  har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem i närtid eller på längre sikt. Läs mer om detta och hur du bokar här:  Hälsokontroll Bas

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på våning 3 med hiss och har entré från gatan.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid