VaccinDirekt Haninge

Välkommen till VaccinDirekt Haninge i Port 73 för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in
Måndag:                     10-18:30
Tisdag-Fredag:               10-18
Lördag:                             10-16

Avvikande öppettider:
Onsdag 14/12:                10-16
Julafton 24/12:                Stängt
Juldagen 25/12:              Stängt
Annandag jul 26/12:      Stängt
Nyårsafton 31/12:          Stängt
Nyårsdagen 1/1:             Stängt
Fredag 6/1:                      Stängt

Kostnadsfri influensavaccinering till 65+ & riskgrupp fr 8/11. Välkommen på bokad tid eller drop in.

Hitta till VaccinDirekt Haninge

Du hittar oss i Port 73 köpcentrum mitt emot KappAhl. Det finns generöst med parkeringsplatser för dig som kommer med bil. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Haninge – Port 73

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. . Vi erbjuder Antigentester och på våra mottagningar i centrala Stockholm utför vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot covid-19

Vi erbjuder vaccination mot covid-19 med det uppdaterade vaccinet. Boka tid i appen Alltid Öppet eller ring Region Stockholms telefonbokning 08-42842930. Du  är välkommen förbi på drop in och då välkomnar vi dig i mån av tid.

Riskgruppsvaccination mot influensa och pneumokocker – från den 8 nov

Vi erbjuder kostnadsfri vaccination mot influensa och pneumokocker med start 8 november i samarbete med Region Stockholm. Välkommen på drop in eller bokad tid.

Reserådgivning och resevaccination i Haninge

På VaccinDirekt Haninge är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök. Du kan även fylla i den genom att logga in här på mina sidor.

När du kommer till mottagningen anmäler du din ankomst digitalt. Har du förifyllt hälsodeklaration anmäler du din ankomst på samma ställe. Annars går du direkt till datorerna och registerar dig. När detta är gjort är det bara att slå dig ner och du blir uppropad när det är din tur.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser i Stockholm

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik för en bra överblick och kontroll.

VaccinDirekt Haninge – prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Stockholm

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Recensera ditt besök

Vi strävar efter att ha marknadens nöjdaste kunder och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på vår enkät som skickas ut automatiskt efter ditt besök. Skriv också gärna en recension av ditt besök på VaccinDirekt Haninge på Google genom att följa länken här. Stort tack!

Kontakt

Maila oss på haninge@vaccindirekt.se, ring oss på 070-266 45 48 eller kom förbi mottagningen. Varmt välkommen!

VaccinDirekt Haninges adress

VaccinDirekt Haninge
Nynäsvägen 21
136 47 Haninge

Vaccinationsmottagningar i Stockholm

VaccinDirekt har tio vaccinationsmottagningar i Stor-Stockholm som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg Stockholm

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska för dig som är symptomfri. Läs mer här.

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på våra mottagningar i centrala Stockholm. Läs mer här och boka tid genom att maila till boka@vaccindirekt.se.

Hälsokontroll i Stockholm

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekt i centrala Stockholm. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: boka@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Vi ligger inne i Port 73 på bottenplan mitt emot KappAhl och bredvid TS Äventyg & Lek med generöst med gratis parkering.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid