VaccinDirekt Helsingborg Väla

Välkommen till VaccinDirekt Väla i Helsingborg för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt – ditt trygga val sedan 1972!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag:        10-19
Tisdag:           10-19
Onsdag:         10-19
Torsdag:         10-19
Fredag:           10-19
Lördag:           10-15

Avvikande öppettider:
Torsdag 6 juni    10-18
Fredag 21 juni   Stängt
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Väla i Helsingborg 

Du hittar oss i Väla Köpcentrum i närheten av Cervera och Kicks. Du kan komma till oss med buss och det finns generöst med parkering för dig som är bilburen. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Helsingborg

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker.

Vi erbjuder tyvärr inte vaccination mot covid-19 eller riskgruppsinfluensa och ber att få hänvisa till Region Skåne.

Vaccination mot TBE i Helsingborg

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Helsingborg

På VaccinDirekt Helsingborg är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Helsingborg

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Helsingborg

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Helsingborg – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Helsingborg

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer bäst i kontakt med oss genom att maila till vala@vaccindirekt.se eller genom att komma förbi oss på mottagningen. Du kan även ringa oss på 076-206 29 95, men vi kan emellanåt ha svårt att svara då vi är upptagna med kunder på mottagningen.

VaccinDirekt Helsingborgs adress

Väla Köpcentrum
Marknadsvägen 9
260 36 Ödåkra

Vaccinationsmottagningar Skåne

VaccinDirekt har även mottagningar i Malmö, Lund och övriga landet som erbjuder vaccinationer och reserådgivning,  På VaccinDirekt Djäknegatan i Malmö erbjuder vi hälsokontroller, tester och läkarintyg/friskintyg.

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på markplan och parkering finns utanför

Inför ditt besök      Vaccinationer      Om oss

Boka här

Boka tid