Vaccination Kista Galleria

Välkommen till VaccinDirekt Kista Galleria, Stockholm, för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider:
Måndag: 10-19
Tisdag-Fredag: 10-18
Lördag: 10-15

Hitta till VaccinDirekt Kista

Du hittar oss i Kista Galleria mitt emot Coop Konsum. Vi ligger inne i gallerian nära en tunnelbaneuppgång och det finns parkeringsgarage med 2h gratis parkering i huset. Se karta

Boka tid eller Drop in

Du kan själv välja om du vill komma på drop in eller bokad tid. En bokad tid är en ungefärlig tid och på mottagningen välkomnar vi både bokade tider och drop in parallellt. Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender med öppettider och adress för ditt drop in-besök.

Våra tjänster i Kista Galleria

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. . Vi erbjuder Antigentester och på våra mottagningar i centrala Stockholm utför vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vi erbjuder vaccination mot covid-19 på denna mottagning. Var vänlig och boka tid här.

Reserådgivning och resevaccination i Kista, Stockholm

På VaccinDirekt Kista Galleria är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser i Stockholm

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik för en bra överblick och kontroll.

VaccinDirekt Kista– prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Stockholm

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Maila oss på info@vaccindirekt.se eller kom förbi mottagningen. Varmt välkommen!

VaccinDirekt Kista Gallerias adress

VaccinDirekt Kista Galleria
Hanstavägen 55F
164 53 Kista

Vaccinationsmottagningar i Stockholm

VaccinDirekt har tio vaccinationsmottagningar i Stor-Stockholm som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg Stockholm

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska för dig som är symptomfri. Läs mer här.

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på våra mottagningar i centrala Stockholm. Läs mer här och boka tid genom att maila till boka@vaccindirekt.se.

Hälsokontroll i Stockholm

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekt i centrala Stockholm. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: boka@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Vi ligger inne i Kista galleria med access via hiss och det finns parkeringsgarage i gallerian med 2h gratis parkering.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid