VaccinDirekt Linköping

Välkommen till VaccinDirekt Linköping för vaccinationer, reserådgivning, läkarintyg och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. Kom på drop in eller bokad tid, du väljer själv vad som passar dig.

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag:      10-18
Tisdag:         10-19
Onsdag:       10-18
Torsdag:       10-18
Fredag:         10-17
Lördag:         10-14

Avvikande öppettider:
Torsdag 6 juni    11-15
Torsdag 20 juni  10-17
Fredag 21 juni   Stängt
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Linköping

Du hittar oss i markplan på Apotekargatan 13 E i centrala Linköping, granne med Domkyrkan. Det är lätt att ta sig till oss med kommunala färdmedel och för bilburna finns det gott om parkeringsplatser på närliggande gator och parkeringshus. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid för allt utom reserådgivning och resevaccinering, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Linköping

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPVMässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RS, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder reserådgivning, läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller. Vi erbjuder tyvärr inte vaccin mot covid-19 utan ber att få hänvisa till regionen.

Vaccination mot TBE i Linköping

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Linköping

På VaccinDirekt Linköping är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Välkommen att boka tid för din reserådgivning. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot drop in just nu då vi har ett antal nya medarbetare under upplärning. För att genomföra en säkert och trygg reserådgivning i enlighet med våra standards  krävs det hos oss särskild utbildning. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd. Välkommen!

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Linköping

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Linköping – prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Linköping

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer bäst i kontakt med oss genom att maila till linkoping@vaccindirekt.se eller komma förbi oss på mottagningen. Du kan även ringa oss på 072-211 57 93, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Linköpings adress

VaccinDirekt Linköping
Apotekargatan 13 E
582 24 Linköping

Läkarintyg i Linköping – OBS! Tillfälligt stängt

Vi erbjuder läkarintyg för körkort högre behörighetsjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm. Läs mer här. Boka tid genom att maila till linkoping@vaccindirekt.se

Hälsokontroller Linköping – OBS! Tillfälligt stängt

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning. En hälsokontroll kan identifiera om du t ex har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila oss på linkoping@vaccindirekt.se.

Tillgänglighet

Mottagningen ligger i markplan och det är ett trappsteg från gatan in i lokalen.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid