VaccinDirekt Malmö City

Välkommen till VaccinDirekt Malmö City för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag:                        10-19
Tisdag-Torsdag:           10-18
Fredag:                          10-17
Lördag:                          10-14

Söndag: VaccinDirekt Emporia har öppet 10-15

Avvikande öppettider:
Torsdag 6 juni    11-15
Torsdag 20 juni  10-17
Fredag 21 juni   Stängt
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Malmö City

Du hittar oss i bästa läge på Södra Förstastadsgatans gågata i närheten av kanalen i centrala Malmö. Ta bussen till Gustav Adolfs Torg eller parkera på gator eller parkeringsplatser i närheten. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Malmö City

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder antigentester och på vår mottagning på Djäknegatan erbjuder vi även läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller. Vi erbjuder tyvärr inte vaccination mot covid-19 och ber att få hänvisa till Region Skåne .

Vaccination mot TBE i Malmö City

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Malmö

På VaccinDirekt Malmö City är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Malmö

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.
VaccinDirekt Malmö – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Malmö

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Recensera ditt besök

Vi strävar efter att ha marknadens nöjdaste kunder och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på vår enkät som skickas ut automatiskt efter ditt besök. Skriv också gärna en recension av ditt besök på VaccinDirekt Malmö City på Google genom att följa länken här. Stort tack!

Kontakt

VÅR TELEFON ÄR TEMPORÄRT UR FUNKTION – kontakta oss på mail nedan, chatta med oss här på hemsidan och vi finns även på  info@vaccindirekt.se och Facebook Messenger. Vi ser fram emot att komma i kontakt!

Du kommer bäst i kontakt med oss genom att maila malmocity@vaccindirekt.se eller genom att komma förbi oss på mottagningen. Du kan också ringa oss på 076-770 08 35, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Malmö City adress

Södra Förstadsgatan 5
211 43 Malmö

Läkarintyg i Malmö

För andra läkarintyg hänvisar vi till VaccinDirekt Djäknegatan som utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm. Läs mer här och boka tid genom att maila info.malmo@vaccindirekt.se.

Hälsokontroller i Malmö

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekt Djäknegatan.  En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: info.malmo@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen ligger 4 trappsteg från gatan och parkering på sidogator och parkeringsplatser.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid