VaccinDirekt Malmö Djäknegatan

Välkommen till VaccinDirekt Djäknegatan Malmö för vaccinationer, reserådgivning, tester och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag:                      10-19
Tisdag-Torsdag:         10-18
Fredag:                        10-15

Särskilda öppettider
Tisdag     6/6:             10-14

Lördag:  VaccinDirekt City öppet 10-14 och VaccinDirekt Emporia 10-15
Söndag: VaccinDirekt Emporia öppet 10-15

Särskilda öppettider:
Måndag 1/5 har vi stängt. Vi hänvisar till VaccinDirekt City och VaccinDirekt Emporia som har öppet.

Hitta till VaccinDirekt Djäknegatan Malmö

Du hittar oss på Djäknegatan 6 i närheten av S:t Petri kyrka. Enkel access till oss via buss och bil med parkering i p-hus och gator i närliggande kvarter. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Djäknegatan Malmö

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder antigentester, läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vi erbjuder tyvärr inte vaccination mot covid-19 och ber att få hänvisa till Region Skåne.

Reserådgivning och resevaccination i Djäknegatan Malmö

På VaccinDirekt Djäknegatan Malmö är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Djäknegatan

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Malmö

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Malmö – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Malmö

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Recensera ditt besök

Vi strävar efter att ha marknadens nöjdaste kunder och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på vår enkät som skickas ut automatiskt efter ditt besök. Skriv också gärna en recension av ditt besök på VaccinDirekt Malmö Djäknegatan på Google genom att följa länken här. Stort tack!

Kontakt

Du kommer enklast i kontakt med oss genom att maila info.malmo@vaccindirekt.se eller genom att komma förbi oss på mottagningen. Vårt telefonnummer är 072-452 65 35, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekts adress

Djäknegatan 6
211 35 Malmö

Vaccination i Malmö

VaccinDirekt har två vaccinationsmottagningar i centrala Malmö som erbjuder vaccinationer, reserådgivning och tester. Här på VaccinDirekt Djäknegatan erbjuder vi också läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg i Malmö

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska för dig som är symptomfri. Läs mer här. Vi utför läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm. Läs mer här. Boka tid genom att maila till info.malmo@vaccindirekt.se

Hälsokontroller i Malmö

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: info.malmo@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen ligger i gatuplan och det finns handikapparkeringar på sidogatorna.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid