Vaccination Nordstan Göteborg

Välkommen till VaccinDirekt Nordstan, Göteborg, för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag–Fredag:         10-20
Lördag–Söndag:          10-18

Avvikande öppettider:
Torsdag 6 juni    10-18
Fredag 21 juni   10-14
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Nordstan

Du hittar oss i Nordstan i Göteborg, Vi ligger i entréplan ingång Köpmansgatan. Se karta

Boka https://nordstan.setid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Nordstan

Vi erbjuder vaccinationer mot
TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. På vår mottagning vid Heden,  Vasagatan 60,  erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot TBE i Nordstan, Göteborg

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Nordstan, Göteborg

På VaccinDirekt Göteborg Nordstan är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Göteborg

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Göteborg – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Göteborg

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila till nordstan@vaccindirekt.se alternativt komma förbi oss på mottagningen. Du kan också ringa oss på 076-131 36 57, men vi kan emellanåt ha begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Nordstans adress

VaccinDirekt Nordstan / Entréplan
Köpmansgatan 28-34
411 06 Göteborg

Vaccination Göteborg

VaccinDirekt har fyra vaccinationsmottagningar i Göteborg och Mölndal som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg Göteborg

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på VaccinDirekt Heden på Vasagatan 60. Läs mer här. Boka tid genom att maila till Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Hälsokontroll Göteborg

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekts mottagning på Vasagatan i centrala Göteborg. En hälsokontroll kan identifiera om du t ex har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa.
Boka tid genom att maila: Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på entréplan inne i Nordstan  med ingång Köpmansgatan

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid