Vaccination Nordstan – öppnar 6/7

Ny mottagning som öppnar 6 juli 2022

Välkommen till VaccinDirekt Nordstan, Göteborg, för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård.
VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider:
Måndag – Fredag  kl 10-20
Lördag – Söndag   kl 10-18

Boka tid eller kom på drop till VaccinDirekt Nordstan, Göteborg

Du kan själv välja om du vill komma på drop in eller bokad tid. En bokad tid är en ungefärlig tid och på mottagningen välkomnar vi både bokade tider och drop in parallellt.

Våra tjänster i Nordstan

Vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tuberkulos, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningit. Vi erbjuder Antigentester.

Vi erbjuder vaccination mot covid-19 på denna mottagning. Var vänlig och boka tid här.

På vår systermottagning på Vasagatan erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

VaccinDirekt Nordstans adress

VaccinDirekt Nordstan
Köpmansgatan 28-34
411 06 Göteborg
Entréplan

Reserådgivning och resevaccination i Nordstan, Göteborg

På VaccinDirekt Göteborg Nordstan är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Nordstan

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Göteborg

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Göteborg – prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Göteborg

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och kontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila till nordstan@vaccindirekt.se alternativt komma förbi oss på mottagningen. Varmt välkommen!

Vaccination Göteborg

VaccinDirekt har fyra vaccinationsmottagningar i Göteborg och Mölndal som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg Göteborg

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm. Läs mer här.
Boka tid genom att maila till Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Hälsokontroll Göteborg

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekt i Göteborg. Detta utförs på VaccinDirekts mottagning på Vasagatan i centrala Göteborg. En hälsokontroll kan identifiera om du t ex har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa.
Boka tid genom att maila: Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Inför ditt besök

Boka här

Boka tid