VaccinDirekt Örebro Krämaren

Välkommen till VaccinDirekt Örebro för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer, tester och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag-Torsdag:         10-18
Fredag:                           10-17
Lördag:                           10-14

Avvikande öppettider
Nationaldagen 6 Juni – Stängt

Hitta till VaccinDirekt Örebro

Du hittar vår trivsamma mottagning i centrala Örebro i Krämarens galleria. Vi ligger med entré från Drottninggatan på utsidan mellan Stadium och Subway. Det finns parkeringshus i gallerian och gott om platser på gatorna i närområdet. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Örebro

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder reserådgivning och Antigentester med läkarintyg,
Rådgivning hos oss är kostnadsfri och ingår alltid.

Vi erbjuder tyvärr inte vaccin mot covid-19 utan ber att få hänvisa till regionen.

Reserådgivning och resevaccination i Örebro

På VaccinDirekt Örebro är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd. Reserådgivning hos oss är kostnadsfri och ingår alltid.

Inför ditt besök hos VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.
Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser i Örebro

VaccinDirekt Örebro – prislista
Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har kontroll och en överblick.

Studentrabatt på vaccinationer i Örebro

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Recensera ditt besök

Vi strävar efter att ha marknadens nöjdaste kunder och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på vår enkät som skickas ut automatiskt efter ditt besök. Skriv också gärna en recension av ditt besök på VaccinDirekt Örebro på Google genom att följa länken här. Stort tack!

Kontakt

Du kommer bäst i kontakt med oss genom att maila till info@vaccindirekt.se eller komma förbi mottagningen. Du kan även ringa oss på 073-808 46 62 , men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Örebros adress

Krämaren
Drottninggatan 27
702 22 Örebro

Läkarintyg i Örebro

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska. Läs mer här.

På VaccinDirekts mottagningar i Göteborg, Linköping, Lund, Gävle och Stockholm utfärdar vi läkarintyg för utlandsstudier, sjöfolksintyg, körkortsintyg för högre behörighet mm.

Hälsokontroller utförs ej på VaccinDirekt Örebro

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på våra mottagningar i Göteborg, Linköping, Lund, Gävle och Stockholm. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila din önskade mottagningsort.

Tillgänglighet

Mottagningen har entré direkt från gatan. Det finns parkeringsgarage i närheten och möjlighet till parkering på sidogatorna.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid