VaccinDirekt Södertälje

Välkommen till VaccinDirekt Södertälje för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer, tester och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag:                      10-19
Tisdag – Torsdag:       10-18
Fredag:                         10-17
Lördag:                         10-15

Kostnadsfri influensavaccinering till 65+ & riskgrupp. Välkommen på bokad tid eller drop in!

Hitta till VaccinDirekt Södertälje

Du hittar vår nyrenoverade och trivsamma mottagning i fantastiska lokaler på Saltsjögatan 1, vid Saltsjötorget i centrala Södertälje. Endast 150 meter från tågstationen Södertälje Centrum och mitt emot Quality Hotel. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Södertälje

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tuberkulos, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningit. Vi erbjuder antigentester med läkarintyg.  På våra systermottagningar i Stockholm erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot covid-19 i Region Stockholm

Vi erbjuder vaccination mot covid-19. Boka tid i appen Alltid Öppet eller ring regionens telefonbokning 08-42842930.

Reserådgivning och resevaccination i Södertälje

På VaccinDirekt Södertälje är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Södertälje

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förebereda ditt barns besök.

Priser i Södertälje

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.
VaccinDirekt Södertälje – prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Södertälje

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Recensera ditt besök

Vi strävar efter att ha marknadens nöjdaste kunder och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på vår enkät som skickas ut automatiskt efter ditt besök. Skriv också gärna en recension av ditt besök på VaccinDirekt Södertälje på Google genom att följa länken här. Stort tack!

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att besöka oss eller maila till info@vaccindirekt.se.

VaccinDirekt Södertälje

VaccinDirekt Södertälje
Saltsjögatan 1
151 71 Södertälje.

Läkarintyg i Stockholm

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på VaccinDirekt i centrala Stockholm. Läs mer här. Boka tid genom att maila till boka@vaccindirekt.se

Hälsokontroller på VaccinDirekt Stockholm City

VaccinDirekt Stockholm City utför vi läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och utvärdering av prover. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila oss på: boka@vaccindirekt.se.

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på entréplan.

Inför ditt besök

Boka här

Boka tid