Östermalm

Öppet idag 10.00 - 19.00

VaccinDirekt Östermalm

Birger Jarlsgatan 43, Östermalm

Tidsbeställning för hälsokontroller och friskintyg sker via: halsokontroll@vaccindirekt.se ; friskintyg@vaccindirekt.se

Må-to 10-19
Fr 10-17
Lö 10-15

VaccinDirekt tar över Allvaccination Sturehälsan på Östermalm!

Verksamheten på Sturehälsans mottagning på Birger Jarlsgatan 43 kommer att drivas under VaccinDirekts varumärke fr o m torsdag den 3 december 2015.

”Det känns riktigt kul att kunna öppna en ny mottagning på Östermalm. Vi på VaccinDirekt önskar fortsätta de bra kundrelationerna som Sturehälsan Allvaccination har haft under senaste åren. VaccinDirekt erbjuder Allvaccination Sturehälsans kunder utökade öppettider på kvällar och helger. Som äkta vaccinationsbyrå, med läkare på plats, erbjuder vi resemedicinsk rådgivning och alla typer av vaccinationer. Utöver vaccinationer erbjuder vi också hälsokontroller och friskintyg”, säger Toni Haapanen, VD, VaccinDirekt

Om Allvaccination Sturehälsan

Allvaccination Sturehälsan grundades 2003 och har erbjudit stockholmarna vaccinationer av olika slag samt hälsokontroller med inriktining mor kardiologi och allmänmedicin. From 1 dec överlåtes verksamheten till VaccinDirekt. Tack kära och trogna kunder! Och varmt välkomna till VaccinDirekt – SturePraktiken!

Om VaccinDirekt

VaccinDirekt grundades 2002 och är ett av landets ledande vaccinationsföretag med fem mottagningar i Stockholm. Förutom alla typer av vaccinationer erbjuder vi även friskintyg och hälsokontroller. Vår- och sommartid driver vi även Fästingbussen, vår mobila mottagning för TBE-vaccinationer.