VaccinDirekt Växjö

Välkommen till VaccinDirekt Växjö för vaccinationer, reserådgivning och resevaccinationer. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag:                      10-18:30
Tisdag – Torsdag:       10-18
Fredag:                         10-17
Lördag:                         10-14

Avvikande öppettider:
Lördag 20/7 – Stängt
Lördag 27/7 – Stängt
Tisdag 30/7 – Öppet      10-16.30
Lördag 3/8 – Stängt

Hitta till VaccinDirekt Växjö

Du hittar oss på Klostergatan 8 mitt i centrala Växjö. Kommer du med bil så är närmaste parkering på Stortorget. Kommer du med buss eller tåg så ligger vi ca 200 meter från stationen. Se karta.

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse med våra öppettider och adress i din kalender. Varmt välkommen och vi ser fram emot ditt besök!

Kontakt

Kom förbi oss på mottagningen, maila oss på vaxjo@vaccindirekt.se, kontakta oss på till Facebook Messenger eller skriv i chatten här på hemsidan om ni vill komma i kontakt med oss. Du kan även ringa oss på 076-513 09 66, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

Våra tjänster i Växjö

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RS, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder reserådgivning och resevaccinering. Rådgivning hos oss är kostnadsfri och ingår alltid. Vi erbjuder tyvärr inte vaccin mot covid-19 utan ber att få hänvisa till regionen.

Vaccination mot TBE i Växjö

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Växjö

På VaccinDirekt Växjö är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd. Reserådgivning hos oss är kostnadsfri och ingår alltid.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Växjö

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser i Växjö

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har kontroll och en överblick.

VaccinDirekt Växjö– prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Växjö

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

VaccinDirekt Växjö adress

VaccinDirekt Växjö
Klostergatan 8
352 30 Växjö

Tillgänglighet

Mottagningen ligger i markplan.

Inför ditt besök     Vaccinationer     Om oss

Boka här

Boka tid