Vaccinationer

Specialister på vaccin och vaccinationer

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av vaccin och vaccinationer och våra särskilt utbildade legitimerade sjuksköterskor och läkare hjälper dig att förebygga allvarliga sjukdomar. VaccinDirekt – Ditt trygga val.

Vi erbjuder individuell rådgivning och hjälper dig med rekommendationer kring resevaccinationer när du ska ut och resa och med rådgivning och vaccination för att stärka ditt grundskydd mot sjukdomar som finns i din närhet i vardagen.

Sjukdomar du kan skydda dig emot genom vaccinering: 

Grundvaccin

Resevaccin

Vaccin skyddar mot sjukdom

Vacciner är framtagna för att stimulera kroppens immunförsvar mot sjukdomar.  Vaccin stimulerar immunförsvaret genom att lära kroppen känna igen en liten del av mikroorganismen. Det kan dock ta tid för kroppen att utveckla skyddet, varför det är viktigt att du vaccinerar dig i tid för en eventuell resa.

Mottagning – Boka tid    Mottagning – Drop in    Fästingbussen

Din vaccinationshistorik

Vaccination skyddar, i det flesta fall, inte livet ut och därför är det viktigt att veta när du vaccinerats. Genom vårt gedigna journalsystem hjälper vi dig att ha kontroll på dina vaccinationer och hjälper dig med påminnelser när det är dags för påfyllnad. Ladda ned vår app eller gå in på mina sidor för att själv ta del av din vaccinationshistorik. I vår app kan du lägga in vaccinationer du tagit på annat håll och på så sätt samla hela din vaccinationshistorik på ett och samma ställe.

Boka tid     Våra mottagningar    Inför ditt besök