Inför resan – Resevaccination

Vi är specialister på reserådgivning och resevaccin

På VaccinDirekt erbjuder vi resevaccinationer och resemedicinsk rådgivning för alla resmål i världen. Vi har 50 års erfarenhet av reserådgivning och resevaccinering och våra välutbildade läkare och sjuksköterskor  är specialister på resevaccin, resevaccinering och förbyggande hälsovård. Vi erbjuder reserådgivning och resevaccinationer på alla våra mottagningar. Förutom resemedicinskt skydd hjälper dig även med andra tips så att du och dina reskamrater håller er friska både under och efter resan.

Reserådgivning och resevaccination

Det är fantastiskt att resa och det är beklagligt att insjukna i sjukdomar som faktiskt går att förebygga.  Exakt vilket vaccinationsskydd du behöver beror på en rad faktorer, vilket land du ska besöka, var i landet du ska befinna dig, vilken tid du ska vara där, din ålder etc. Vi arbetar i nära samråd med myndigheter och globala organisationer för att ha den allra senaste informationen.

För bästa möjliga reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då kan vi endast välkomna dig i mån av tid. Detta är för att säkra att du får en gedigen och korrekt reserådgivning i enlighet med vår praxis. Tänk på att boka in dig i god tid inför din resa så att du har ett fullgott skydd när du väl startar din resa.

Välj önskad mottagning för att boka tid:

Våra mottagningar

Resevaccinrekommendation per kontinent och land

Afrika

Asien

Europa

Nordamerika

Sydamerika

Oceanien

Priser för resevaccin

Vi har mer än 50 års erfarenhet av resevaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

Prislista

Studentrabatt på vaccinationer

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och kontroller ingår ej. Läs mer här.

Vaccinationshistorik

I VaccinDirekts app kan du få och samla en överblick över alla vaccin du har tagit, din vaccinationshistorik. De vaccin du har hos oss registeras automatiskt och andra vaccin kan du lägga in själv. På så sätt kan du alltid hålla dig uppdaterad om ditt nuvarande vaccinationsskydd. I appen kan du se när nästa vaccinationstillfälle ska ske och du får hjälp med påminnelser nä det är dags att göra en påfyllnad för att säkra ditt sjukdomsskydd.

VaccinDirekt App – Vaccindirekt

Här kan du lyssna på VaccinDirekts läkare Charlotta när hon berättar om resevaccinationer:

Covid -19

Glöm inte att det är extra viktigt att du har all information om din destination när du planerar en utlandsresa i pandemitider. Kontrollera alltid vad som gäller på ditt resmål och ha beredskap för att situationen kan ändras snabbt. Hos Swedenabroad hittar du samlad, nyttig information inför resan;  https://www.swedenabroad.se

Inför ditt besök      Våra mottagningar     Boka tid