Resevaccin

VaccinDirekts läkare Charlotta om resevaccinationer

Stort utbud av resevaccin

VaccinDirekt erbjuder resevaccinationer och resemedicinsk rådgivning för alla resmål i världen. Vår duktiga personal på våra mottagningar är specialiserade inom vaccin, vaccinering och hjälper dig med goda och personliga råd om vad man ska tänka på inför resan. Vi ger dig svar på de vanligaste frågorna inför din resa nedan. Vänligen notera att råden är allmänna.

När du ska åka utomlands finns det mycket saker att tänka på före du åker. Beroende på vilket land eller kontinent du ska åka till behöver du olika vaccinationer. Hos oss på VaccinDirekt kan du få de vaccinationer du behöver samt resemedicinsk rådgivning för alla ställen i världen.

Covid -19

Glöm inte att det är extra viktigt att du har all information om din destination när du planerar en utlandsresa i pandemitider. Kontrollera alltid vad som gäller på ditt resmål och ha beredskap för att situationen kan ändras snabbt. Hos Swedenabroad hittar du samlad, nyttig information inför resan;  https://www.swedenabroad.se

Rådgivning av resevaccin

Vår personal är specialiserade på allt inom vaccin och du får det bästa råden du behöver inför din resa. Anledningen till att du oftast måste vaccinera dig när du ska ut och resa är för att de finns sjukdomar där som kanske inte finns i Sverige, det kan vara sämre hygien generellt och det kan också vara mat, vatten eller miljö som kan få dig att bli dålig.

Rekommenderade vaccinationer vid resa

Det är fantastiskt att resa och upptäcka nya delar av världen. Men det skulle vara mindre kul om man plötsligt insjuknar på resan på grund av att man valt att inte ta några resevaccinationer.

Kom in på en av våra drop-in mottagningar hos VaccinDirekt så träffar du en specialist som i samråd med dig ser till att du får ett fullgott skydd inför din resa!

Välj det land du ska resa till

Afrika

Asien

Centralamerika

Europa

Karibien

Mellanöstern

Nordamerika

Oceanien

Sydamerika

Inför ditt besök      Våra mottagningar