Inför resan – Resevaccination

Vi är specialister på reserådgivning och resevaccin

På VaccinDirekt är vi branschledare inom resevaccinologi och erbjuder resevaccinationer och resemedicinsk rådgivning för alla resmål i världen. Vi har mer än 50 års erfarenhet av resevaccin och våra välutbildade och legitimerade sjuksköterskor och läkare är ständigt uppdaterade om sjukdomsutvecklingen runt om i världen. Detta för att kunna ge er de allra bästa och mest uppdaterade råden.

Vi erbjuder detta på alla våra mottagningar. Förutom resemedicinsk hjälp får du även tips på andra insatser som  du och dina eventuella reskamrater kan vidta för att hålla er friska både under och efter resan.

Reserådgivning och resevaccination

Det är fantastiskt att resa och det beklagligt att insjukna i allvarliga sjukdomar som faktiskt går att förebygga.  Exakt vilket vaccinationsskydd du behöver för din resa beror på en rad olika faktorer;  vilket land du ska besöka, var i landet du ska befinna dig, vilken tid du ska vara där, din ålder, vilka vaccin du tagit tidigare etc. Hos oss gör vi alltid en individuell bedömning och genomgång på plats för att du ska få de allra bästa råden. Vi arbetar i nära samråd med myndigheter och globala organisationer för att alltid ha den allra senaste informationen om sjukdomsläget i världens alla länder.

För bästa möjliga reserådgivning ber vi dig boka tid. Detta är för att säkra att du får en ordentlig och omfattande reserådgivning i enlighet med vår praxis. Tänk också på att boka in dig i god tid inför din resa så att du har ett fullgott skydd när du väl är på plats.

Boka tid för reserådgivning och vaccination på din önskade mottagning:

Boka tid

Generella resevaccinrekommendation per kontinent och land

Afrika

Asien

Europa

Nordamerika

Sydamerika

Oceanien

Priser för resevaccin

Vi har mer än 50 års erfarenhet av resevaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

Prislista

Studentrabatt på vaccinationer

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och kontroller ingår ej. Läs mer här.

Vaccinationshistorik

I VaccinDirekts app kan du få och samla en överblick över alla vaccin du har tagit, din vaccinationshistorik. De vaccin du har hos oss registeras automatiskt och andra vaccin kan du lägga in själv. På så sätt kan du alltid hålla dig uppdaterad om ditt nuvarande vaccinationsskydd. I appen kan du se när nästa vaccinationstillfälle ska ske och du får hjälp med påminnelser nä det är dags att göra en påfyllnad för att säkra ditt sjukdomsskydd.

VaccinDirekt App – Vaccindirekt

Här kan du lyssna på VaccinDirekts läkare Charlotta när hon berättar om resevaccinationer:

Inför ditt besök      Våra mottagningar     Boka tid