VaccinDirekt Skanstull, Sodermalm

Välkommen till VaccinDirekt Skanstull för vaccinationer, reserådgivning, tester och läkarintyg. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har ner än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Begränsade möjligheter till drop in just nu pga ombyggnad som blir klar den 23 november.
Varmt välkommen på bokad tid eller drop in i mån av tid. Tack för din förståelse! 

Öppettider:

Måndag: 10-19
Tisdag–Torsdag: 10-18
Fredag: 10-17
Lördag: 10-15

OBS! Vi har kostnadsfritt vaccin mot covid-19 för 18 år+ och kostnadsfritt influensavaccin för 65 år+ och riskgrupp

Hitta till VaccinDirekt Skanstull

Du hittar oss på Götgatan 97 vid Skanstull. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ‘Boka här’ här på sidan.

Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster vid Skanstull

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder reserådgivning och resevaccinering.

Vaccination mot influensa

Vi har årets vaccin mot säsongsinfluensa enligt prislista. Kostnadsfri riskgruppsvaccinering mot säsongsinfluensa startar den 7 november.

Vaccination mot covid-19 i Region Stockholm

Vi erbjuder drop in och bokade tider för kostnadsfri vaccination mot covid-19 med det uppdaterade covid-19 vaccinet XBB-Omicron (Eris). Boka tid gör du i Regionens app Alltid Öppet.

Reserådgivning och resevaccination vid Skanstull

På VaccinDirekt Skanstull är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. För reserådgivning ber vi dig gärna boka tid, men du är även välkommen på drop in. Tänk på att boka in dig i god tid inför din resa så att du hinner få fullgott skydd.

Inför ditt besök

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt har kontroll och en överblick över ditt sjukdomsskydd.

VaccinDirekt Stockholm – prislista

Studentrabatt på vaccinationer

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila till info@vaccindirekt.se eller genom att komma förbi mottagningen.

VaccinDirekt Skanstulls adress

Götgatan 97
116 62 Stockholm

Läkarintyg

VaccinDirekt utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på VaccinDirekt Stockholm City vid Hötorget. Läs mer här. Boka tid genom att maila till boka@vaccindirekt.se

Hälsokontroller

VaccinDirekt Stockholm City vid Hötorget utför vi läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och utvärdering av prover. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila oss på: boka@vaccindirekt.se.

Tillgänglighet

Mottagningen har entré från gatuplan

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Book here

Book here