Information till VaccinDirekts besökare med anledning av Covid-19      

VaccinDirekt och Fästingbussen fortsätter att vaccinera då det är viktigt att svenska folket även fortsättningsvis kan få de vacciner de är i behov av.

Om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ber vi dig att inte besöka våra mottagningar eller Fästingbussen före du varit symtomfri i minst 2 dagar.

VaccinDirekt följer kontinuerligt dagliga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och riktlinjer från respektive Regions smittskydd. Vi gör allt för att skydda våra medarbetare och våra patienter. Vi har utökade hygienrutiner och mindre mängd besökare i våra väntrum och vid Fästingbussen. Om du tillhör riskgrupp så prioriterar vi dig på plats hos oss så att ev väntan blir så kort som möjligt. Drop-in fungerar fint så vi fortsätter med det!

Vid Fästingbussen, ute i friska luften, har vi märkt upp avstånd så att personer inte står för tätt eller att det är för stor folksamling. Vi har även skapat möjlighet att registrera sin hälsodeklaration hemma eller via mobiltelefon för att undvika mer kontakt än nödvändigt med andra. Du som kund kan även bestämma om du vill vaccineras utomhus bakom skydd eller inne i bussen. Vi prioriterar riskgrupper och de får hjälp så snart som möjligt.

Vi bär inte munskydd under hela vårt arbetspass, då det inte är en rekommendation från Folkhälsomyndigheten. När det är din tur att vaccineras kan du be oss om att vi använder munskydd så gör vi självklart det.

Vid eventuella frågor kontakta info@vaccindirekt.se där vi svarar så snart vi har möjlighet.

Varmt välkommen till VaccinDirekt och Fästingbussen!

TBE Fästingbussen Våra mottagningar