Om VaccinDirekt

VaccinDirekt – ditt trygga val sedan 1972

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör med 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård och vaccinationer. Vi erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester och utfärdar läkar- och hälsointyg från Malmö i söder till Gävle i norr samt i Finland.

Vår första mottagning slog upp portarna 1972 och totalt bedriver vi i ett 30-tal vaccinationsmottagningar och har under säsongen ett stort antal Fästingbussen-vaccinationsbussar. VaccinDirekt var först ut i Sverige med mobila enheter som rörde sig på vatten och vägar i olika delar av landet för att information om fästingar, sjukdomen TBE och erbjuda vaccination.

VaccinDirekt .- ditt trygga val sedan 1972

På VaccinDirekt blir du alltid omhändertagen av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi är stolta att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi arbetar hårt för att erbjuda våra kunder marknadens främsta kunskap och kompetens inom vaccinologi och resemedicin. Detta gör vi genom att vi kontinuerligt uppdaterar och vidareutbildar våra sjuksköterskor och läkare i det egna utbildningscentret, VaccinDirekt Akademin. Vi har även ett samarbete med infektionskliniken på välrenommerade Karolinska Universitetssjukhuset. På detta sätt säkerställer vi att vår personal har den högsta och mest uppdaterade kunskapen och vi kan rådge våra kunder på bästa möjliga sätt.

Charlotta Zacharias, läkare, är ansvarig för VaccinDirekt Akademin

Vi har även ett gediget och välutvecklat journalsystem som hjälper oss och våra kunder själv att ha kontroll över varje enskilds kunds vaccinationshistorik.

Vill du läsa mer om hur vi väljer ut och hanterar våra vaccin kan du göra det här.

VaccinDirekt har sitt huvudkontor i Stockholm.

Kontaktinformation

E-post: info@vaccindirekt.se

VaccinDirekt Sverige AB

Slussplan 7

111 30 Stockholm

Org nr: 556563-1024

Mer företagsinformation hittar du här.

Kontakta oss Våra mottagningar  Boka tid