Om VaccinDirekt

VaccinDirekt – ditt trygga val sedan 1972

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör med mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård och vaccinationer. Vi erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester och utfärdar läkar- och hälsointyg från Malmö i söder till Sundsvall i norr samt i Finland.

Vår första mottagning slog upp portarna 1972 och totalt bedriver vi i ett 30-tal vaccinationsmottagningar och har under säsongen ett stort antal Fästingbussen-vaccinationsbussar.

Nöjdaste kunderna

På VaccinDirekt blir du alltid omhändertagen av en välutbildad legitimerad sjuksköterska eller läkare och vi är stolta att ha branschens nöjdaste kunder.

Bästa kunskapen

Vi arbetar hårt för att erbjuda er marknadens främsta kunskap och kompetens inom vaccinologi och resemedicin. Detta gör vi genom att vi ständigt uppdaterar och vidareutbildar våra legitimerade sjuksköterskor och läkare genom vårt egna utbildningscenter, VaccinDirekt Akademin. På detta sätt säkerställer vi att all vår personal har den högsta och mest uppdaterade kunskapen så att vi kan ge er de allra bästa råden.

Läkare utbildar inom VaccinDirekt Akademi

Gediget journalsystem

Vi har även ett gediget och välutvecklat journalsystem. Som kund kan du själv ta del av informationen om dina genomförda vaccinationer genom att logga in på Mina Sidor alt ladda ner vår app som finns i App Store och Google Play.

Vaccinhantering

Hantering av vaccin hos oss sker enligt fasta riktlinjer för hållbarhet och säkerhet och vi har säkerställda rutiner för detta. Detta gäller såväl förvaring, utgångsdatum, hygien och teknik för iordningsställande och vår personal har den utbildning som krävs.  Läs mer om hur vi väljer ut och hanterar våra vaccin.

Kontakt

E-post: info@vaccindirekt.se

Facebook Messenger: Facebook

VaccinDirekt Sverige AB
Olof Palmes Gata 13
SE-111 37 Stockholm

Org nr: 556563-1024

Mer företagsinformation

Kontakta oss Våra mottagningar  Boka tid