Om oss

Presentkort

Rekrytering

Fästingbåten

På Plats företag

Om oss

VaccinDirekt i Sverige AB bedriver vaccinationsmottagningar i Vasastan – OdenPraktiken, vid Slussen – SlussenPraktiken, på Östermalm – SturePraktiken på Hötorget – City Hälsocentral och i Hammarby Sjöstad – SjöPraktiken. VaccinDirekt driver även Fästingbussen som vår- och sommartid turnerar i de mest utsatta riskområdena för att vaccinera mot TBE. VaccinDirekt utför även hälsokontroller samt utfärdar friskintyg.

VaccinDirekt samarbetar med infektionskliniken på Karolinska Universitetssjukhuset, ett samarbete som bygger på ett ömsesidigt kunskapsutbyte vad gäller vaccination och resemedicinsk rådgivning i syfte att ständigt hålla en hög och aktuell kunskapsnivå hos vår personal.

Postadress
VaccinDirekt AB, Slussplan 7, 111 30 Stockholm.
Fax 08-640 51 91.
Stockholm E-post info@vaccindirekt.se (OBS! vi enbart kan svara kortfattat på allmänna frågor om vaccination, för personlig reserådgivning är man välkommen in till våra mottagningar.)
Malmö E-post info.malmo@vaccindirekt.se (OBS! vi enbart kan svara kortfattat på allmänna frågor om vaccination, för personlig reserådgivning är man välkommen in till våra mottagningar.)
Uppsala E-post info@vaccinationsbyran.se (OBS! vi enbart kan svara kortfattat på allmänna frågor om vaccination, för personlig reserådgivning är man välkommen in till våra mottagningar.)

Tidsbeställning för en hälsokontroll eller friskintyg
Tidsbeställning Stockholm E-post  friskintyg@vaccindirekt.se eller halsokontroll@vaccindirekt.se
Tidsbeställning Malmö E-post info.malmo@vaccindirekt.se

OBS! Vi har svårt att svara på telefon och hänvisar frågorna istället till info@vaccindirekt.se så återkommer vi inom 48-72 timmar. Skriv gärna in ditt telefonnummer då motringning krävs!

För ytterligare information kontakta Toni Haapanen, verkställande direktör, toni.haapanen@vaccindirekt.se

Toni Haapanen • verkställande direktör
Agneta Nekojan • administration, bitr verksamhetschef
Kenneth Virkkunen • CFO