VaccinDirekt Jönköping

Välkommen till VaccinDirekt Jönköping för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer, tester och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag-Torsdag:    10- 18
Fredag:                      10- 17
Lördag:                      10- 15

Hitta till VaccinDirekt Jönköping

Du hittar vår trivsamma mottagning i Atollen på Lantmätargränd 61 i centrala Jönköping. Det finns parkeringshus i närheten och du kan se lediga platser här. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ‘Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Jönköping

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTuberkulos, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder reserådgivning och resevaccinering. Rådgivning hos oss är kostnadsfri och ingår alltid. Vi erbjuder tyvärr inte vaccin mot covid-19 utan ber att få hänvisa till regionen.

Vaccination mot influensa

Vaccin mot årets säsongsinfluensa finns hos oss från den 16 oktober enligt prislista.

Reserådgivning och resevaccination i Jönköping

På VaccinDirekt Jönköping är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd. Reserådgivning hos oss är kostnadsfri och ingår alltid.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Jönköping

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.
Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser i Jönköping

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har kontroll och en överblick.

VaccinDirekt Jönköping – prislista

Studentrabatt på vaccinationer i Jönköping

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer bäst i kontakt med oss genom att maila till jonkoping@vaccindirekt.se eller komma förbi mottagningen. Du kan även ringa oss på 073-0957116, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Jönköping adress

VaccinDirekt Jönköping
Lantmätargränd 61
Jönköping.

Läkarintyg i Jönköping

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska. Läs mer här.

På VaccinDirekts mottagningar i Göteborg, Linköping, Lund, Gävle och Stockholm utfärdar vi läkarintyg för utlandsstudier, sjöfolksintyg, körkortsintyg för högre behörighet mm.

Hälsokontroller på VaccinDirekt

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på våra mottagningar i Göteborg, Linköping, Lund, Malmö och Stockholm, dock ej i Jönköping. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila din önskade mottagningsort.

Tillgänglighet

Mottagningen ligger i markplan med automatiserad entrédörr.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Book here

Book here