Sjöfolk – läkarintyg

Läkarintyg för sjöfolk – STCW Manila

Om du ska ut och arbeta på sjön så är du välkommen till oss på VaccinDirekt för att få ditt läkarintyg för sjöfolk. Våra läkare är anslutna till Transportstyrelsens sjöläkarwebb och vi gör läkarundersökningar och utfärdar läkarintyg för sjöfolk. Enligt internationella regelverk måste alla som arbetar till sjöss ha särskilda läkarintyg. Läkarintyg för sjöfolk gäller t ex som inträdeskrav för vissa utbildningar, om du ansöker om speciella behörigheter eller vid sjötjänstgöring i yrkesmässig trafik på de flesta fartyg. Vi kan tyvärr inte göra sjöfolksintyg för personer med ADHD och ber att få hänvisa vidare.

Läkarintyg för sjöfolk

Vi utfärdar läkarintyg för sjöfolk för att klargöra att du inte har en sjukdom eller ett kroppsligt hinder som innebär att du utgör en fara för dig själv eller andra ombord. De medicinska kraven varierar mellan olika områden och olika befattningar. Vi utför STCW Manila, men inte läkarintyget Royal Caribbean.

VaccinDirekts mottagningar som utför läkarintyg för sjöfolk

Vi erbjuder läkarintyg för sjöfolk i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle och Linköping.

Stockholm – Läkarintyg för sjöfolk

Göteborg – Läkarintyg för sjöfolk

Malmö – Läkarintyg för sjöfolk

Priser

I vår prislista för den ort du önskar besöka finner du pris för läkarintyg för sjöfolk. Se här.

Boka tid

Du bokar tid genom att maila till den mottagning och ort som du önskar besöka. Se ovan för din föredragna mottagning och för rätt mailadress

Förbered ditt besök

Undersökningen för läkarintyg för sjöfolk innehåller bland annat en kroppsundersökning, synkontroll och genomgång av sjukdomshistorik. Om du använder glasögon eller kontaktlinser så kommer du att göra synkontroll både med och utan dessa.