VaccinDirekt Redbergsplatsen

Välkommen till VaccinDirekt Redbergsplatsen Göteborg för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag-Torsdag:      10-19
Fredag:                        10-17
Lördag:                        10-15

Söndag: VaccinDirekt Nordstan har öppet 10-18

Obs! Vi har tyvärr inte vaccin mot covid-19

Hitta till VaccinDirekt Redbergsplatsen, Göteborg

Du hittar oss vid Redbergsplatsen. Du kan enkelt ta dig till oss via buss, spårvagn och bil. Kommer du med bil finns det parkering utanför entrén samt i parkeringsgarage och spårvagnsstoppet heter Redbergsplatsen. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ‘Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster på Redbergsplatsen

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPVMässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. På vår mottagning på Vasagatan erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot influensa

Vaccin mot årets säsongsinfluensa finns hos oss från den 16 oktober enligt prislista.

Reserådgivning och resevaccination på Redbergsplatsen Göteborg

På VaccinDirekt Redbergsplatsen är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Göteborg

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Göteborg – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förebereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Göteborg

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Recensera ditt besök

Vi strävar efter att ha marknadens nöjdaste kunder och är tacksamma om du hjälper oss genom att svara på vår enkät som skickas ut automatiskt efter ditt besök. Skriv också gärna en recension av ditt besök på VaccinDirekt Redbergsplatsen på Google genom att följa länken här. Stort tack!

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila redbergsplatsen@vaccindirekt.se eller genom att komma förbi mottagningen. Du kan även ringa oss på 031-19 07 60, men emellanåt har vi begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt adress

VaccinDirekt Redbergsplatsen
Redbergsvägen 40
416 65 Göteborg

Vaccination i Göteborg och Mölndal

VaccinDirekt har fyra vaccinationsmottagningar i Göteborg och Mölndal som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg Göteborg

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på VaccinDirekt Vasagatan. Läs mer här. Boka tid genom att maila till Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Hälsokontroll Göteborg

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekts mottagning på Vasagatan i centrala Göteborg. En hälsokontroll kan identifiera om du t ex har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa.
Boka tid genom att maila: Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Entré med 2 dörrar till mottagningen från markplan.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om os

Book here

Book here