VaccinDirekt Lund

Välkommen till VaccinDirekt Lund för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag:                         10-19
Tisdag-Torsdag:            10-18
Fredag:                            10-17
Lördag:                            10-14

Hitta till VaccinDirekt Lund

Du hittar oss i centrala Lund. Du kan enkelt promenera från Lunds tågstation, ta bussen till Botulftsplatsen eller parkera smidigt i närliggande parkeringsgarage eller gator. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ‘Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Lund

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. På vår mottagning på Djäknegatan i Malmö erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller. Vi erbjuder tyvärr inte vaccination mot covid-19 och ber att få hänvisa till Region Skåne.

Vaccination mot influensa

Vaccin mot årets säsongsinfluensa finns hos oss från den 16 oktober enligt prislista.

Reserådgivning och resevaccination i Lund

På VaccinDirekt Lund är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Lund

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Lund

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Lund – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Lund

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer enklast i kontakt med oss genom att maila till lund@vaccindirekt.se eller genom att komma förbi oss på mottagningen. Vårt telefonnummer är 046-13 66 99 , men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Lunds adress

Botulfsgatan 2
223 50 Lund

Vaccinationsmottagningar Skåne

VaccinDirekt har tre vaccinationsmottagningar i centrala Malmö och Lund som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg. På VaccinDirekt Djäknegatan i Malmö erbjuder vi hälsokontroller.

Läkarintyg Lund

För andra läkarintyg hänvisar vi till VaccinDirekts mottagning på Djäknegatan i Malmö som utför läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm. Läs mer här. Boka tid genom att maila info.malmo@vaccindirekt.se

Hälsokontroller i Skåne

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekt Djäknegatan i Malmö. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: info.malmo@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på markplan med ramp in i lokalen och parkering finns på sidogator.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Book here

Book here