Läkarintyg & friskintyg

Läkarintyg på VaccinDirekt

Läkarintyg kan behövas för att verifiera din hälsostatus för olika ändamål. Läkarintyg för körkort för högre behörighet, sjöfolk, dykcertifikat, utlandsstudier, adoption, livförsäkringar är exempel på tillfällen då det krävs ett läkarintyg för att visa upp att du uppfyller de specifika hälsokraven.

Våra läkare gör en hälsogenomgång och skriver därefter ett skriftligt läkarintyg i enlighet med de krav och kriterier som det specifika intyget kräver. Läkarintyg stödjer sig i huvudsak på våra egna undersökningar, men också på officiell dokumentation från sjukhus, andra läkare och annan hälsovårdspersonal.

Orter där vi erbjuder läkarintyg – OBS! Alltid bokad tid

VaccinDirekt erbjuder intyg för de allra flesta typer av läkarintyg på de orter där vi erbjuder detta. Vi är specialister på förebyggande hälsovård, vaccination och intyg med 50 års erfarenhet.

Vi kan tyvärr inte utfärda följande intyg: Försäkringsintyg efter skada – ex invaliditetsbedömning för ersättning, Intyg begärd av arbetsförmedlingen – vänd dig till behandlande läkare eller vårdcentral, Intyg begärd av försäkringskassan – vänd dig till behandlande läkare eller vårdcentral, Intyg för järnväg – vänd dig till Transportstyrelsen för kontakt med specialistläkare, Intyg för ioniserande strålning – vänd dig till specialistläkare, Intyg för arbete på  hög höjd – vänd dig till specialistläkare, Working Holiday Visa – olika länder kräver intyg från utvalda kliniker.

Läkarintyg i Stockholm – Hötorget

Kontakta oss för att boka tid på boka@vaccindirekt.se
Prislista Stockholm

Läkarintyg i Göteborg – Vasagatan vid Heden

För läkarintyg för körkort och sjöfolk bokar du smidigt tid i vårt bokningssystem. För alla andra intyg bokar du genom att maila oss på heden@vaccindirekt.se
Prislista Göteborg

Läkarintyg i Malmö – Djäknegatan

Kontakta oss för tidsbeställning: info.malmo@vaccindirekt.se
Prislista Malmö

 

 


Inför ditt besök      Våra mottagningar