Personligt bemötande

Hos oss inom VaccinDirekt har bemötande och kundnöjdhet alltid högsta prioritet. Vi ser till varje kunds individuella förutsättningar och behov.

Drop-in

För att ge dig som kund bästa möjliga service erbjuder vi drop-in-tider. Enkelt och tryggt!

Kunskap A och O

Kunskap är vår ledstjärna i allt vi gör. Du som kund ska vara trygg i att alltid bemötas av kompetent personal.

Alltid läkare tillgänglig

Ingen fråga är för svår eller för liten. Vi har bästa kompetens för resemedicinsk rådgivning och våra erfarna jourläkare är alltid tillgängliga.

Drop-in vaccinationsmottagningar

Läs mer om våra drop-in mottagningar

Drop-in mottagningar i Stockholm

På våra drop-in mottagningar i Stockholm erbjuder vi alla typer av vacciner och resemedicinsk rådgivning. Vår kunniga personal har lång erfarenhet av vaccinering och resemedicin. Vi har även alltid läkare tillgängligt.

VaccinDirekt erbjuder drop-in mottagningar i Stockholm. Du hittar oss på Kungsholmen, Östermalm, City, Slussen, Vasastan och i Hammarby Sjöstad.

Oavsett om du vaccinerar dig inför en utlandsresa eller för sjukdomar som kan finnas i Sverige erbjuder vi dig en snabb och effektiv drop-in vaccinering på alla våra mottagningar. Vi erbjuder även hälsokontroller och läkarintyg mot tidsbokning.

Vi vill ge dig en trygg och bra upplevelse på våra mottagningar utan stress eller tidsbokning. För mer information och rådgivning är du hjärtligt välkommen till någon av våra mottagningar i Stockholm.

Visa mottagningar

Drop-in mottagningar i Malmö

Ska du resa utomlands eller kanske vaccinera dig mot sjukdomar som kan finnas på hemmaplan i Sverige? Vi på VaccinDirekt erbjuder en drop-in mottagning i Malmö för att hjälpa dig få rätt vaccinationer, så att du kan njuta av din resa utan att oroa dig för sjukdomar.

Vår drop-in mottagning i Malmö har funnits sedan 1971, och präglas av både hög kompetens och lång erfarenhet inom vaccination och resemedicin. Vi erbjuder även hälsokontroller och läkarintyg mot tidsbokning.

Vi arbetar effektivt för att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet, både vad gäller resemedicinsk rådgivning och vaccinationer. Vårt mål är att du som kund ska ha tillgång till alla vaccinationer du kan tänkas behöva, och genom vår drop-in service ha möjlighet att enkelt och smidigt få den hjälp du behöver. Eftersom vår personal har hög kompetens inom både vaccination och resemedicin kan vi bistå dig oavsett vilken sjukdom du vill vaccinera dig mot eller vilket land du ska resa till. Vi är också medvetna om att många upplever vaccinationer som väldigt jobbiga, och försöker därför göra allt vi kan för att anpassa oss till dina behov och hjälpa dig på bästa sätt.

Vi på VaccinDirekt har inga krav på tidsbokning, du kan komma in precis när det passar dig. Vi tycker inte att vaccination ska vara något krångligt som behöver bokas flera veckor i förväg, det ska vara lätt och okomplicerat. Du är välkommen till oss när som helst under våra öppettider. Vi erbjuder även hälsokontroller och läkarintyg mot tidsbokning.

Visa mottagningar

Drop-in mottagningar i Uppsala

Funderar du på att resa utomlands eller kanske vaccinera dig mot sjukdomar som kan finnas i Sverige? Vår drop-in mottagning i Uppsala har funnits sedan 1972, och präglas av både hög kompetens och lång erfarenhet inom vaccination och resemedicin.

När du besöker vår drop-in mottagning bemöts du av våra trevliga och kompetenta medarbetare som hjälper dig på ett anpassat sätt, enligt dina behov. Vi vet också att barn som vuxna kan uppleva vaccination som något obehagligt, och gör därför vårt yttersta för att underlätta för dig.

Vår mottagning erbjuder alla vaccinationer och resemedicinsk rådgivning.

Vi på VaccinDirekt har inga krav på tidsbokning, du är välkommen in till oss på drop-in vaccinering när det passar dig. Vi är medvetna om att en resa eller en annan omständighet som kräver vaccination ibland kan komma oplanerat, och vi tycker inte att du ska behöva vänta i flera veckor för att kunna vaccinera dig.

Visa mottagningar

Drop-in mottagningar i Lund
Drop-in mottagningar i Göteborg
Drop in mottagningar i Linköping

Specialister på vaccin

VaccinDirekt är en ledande aktör, specialiserad inom vaccinationer och resemedicin i Sverige. Vi har flera drop-in mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Linköping och Uppsala. Alla våra mottagningar erbjuder drop-in vaccinationer, vilket innebär att du inte behöver boka tid inför ditt besök.

Kom på drop-in idag!

Om VaccinDirekt

Upptäck VaccinDirekt

VaccinDirekt donerar till Barncancerfonden

Vi donerar 35 000 kr till Barncancerfonden

Läs mer
Vaccinera dig inför resan

Vi hjälper dig med resevaccin och rådgivning för alla resmål i världen.

Läs mer om resevaccin
Hälsokontroll & intyg

Välkommen att boka tid för en hälsokontroll eller intyg!

Boka nu

Nyheter

VaccinDirekt expanderar och söker nya sjuksköterskor/läkare till våra mottagningar och Fästingbussen
17.01.2019 Läs mer
Morgonöppet på VaccinDirekt, Slöjdgatan 9, Stockholm!
13.01.2019 Läs mer
Vi har återigen influensavaccin i lager på alla våra mottagningar
19.12.2018 Läs mer