Om Fästingbussen

Allt om Fästingbussen

Fästingbussen

VaccinDirekt som driver Fästingbussen är Nordens största vaccinatör med mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård och vaccinationer. Fästingbussen var först i Sverige med mobila vaccinationsenheter redan 2004 och vi har lång erfarenhet av att utföra vaccinationer och hantera vaccin mobilt. VaccinDirekt och Fästingbussen är ditt trygga val!

Drop in – Fästingbussen

Vaccin på Fästingbussen

Vi har med oss vaccin mot TBE, Bältros, Hepatit,  Stelkramp, Kikhosta och Difteri samt insektsmedel på Fästingbussen. Du blir väl omhändertagen av våra legitimerade sjuksköterskor och läkare.

Priser på vaccin på Fästingbussen

Vi är specialister på förebyggande hälsovård med 50 års erfarenhet. Hos oss möter du alltid en välutbildad och erfaren läkare eller sjuksköterska. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. För din och vår säkerhet är våra mottagningar kontantfria och det går bra att betala med bank- eller kreditkort och med swish.

 Se prislista

Din Fästingbussens vaccinationsjournal

Alla vaccin du tar på Fästingbussen registreras i vårt  journalssystem och vi hjälper dig med påminnelser när det är dags för påfyllnad. Du kan få en tydlig översikt och kontroll själv genom att ladda ner VaccinDirekts app och logga in med BankId.

Fästingbussens personal

På Fästingbussen välkomnas du alltid av våra erfarna och välutbildade läkare och sjuksköterskor som kommer att göra allt för att ta hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi har alltid läkare tillgänglig och vårt mål är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt.

Fästingbussens olika stopp

Du hittar all information om när Fästingbussen kommer till dig här. Fästingbussens turlista uppdateras löpande med mindre justeringar och det kan förekomma avvikelser.

Besök Fästingbussen

Det är alltid drop in på VaccinDirekts Fästingbussen. Vill du förbereda ditt besök så fyller i din hälsodeklaration på vaccindirekt.se eller i VaccinDirekts app. Annars kan du göra detta på plats på en av våra ipads.

Skillnad mellan Fästingbussen och andra aktörer

Det är skillnad mellan Fästingbussen och andra aktörer, till och med ganska stor skillnad! Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer och vaccinhantering och hos oss blir du alltid mött av en välutbildad läkare och sjuksköterska. Så är tyvärr inte fallet hos alla aktörer som erbjuder mobila vaccinationer!

För din säkerhet ska du välja aktör med omsorg så att du säkrar att du får ett välfungerande vaccin av högsta kvalitet, att vaccinationen registreras ordentligt och att du möter kompetent personal som ger dig korrekta råd och som vaccinerar dig.

Här hittar du ett stopp när dig.