Om Fästingbussen

Allt om Fästingbussen

Fästingbussen

VaccinDirekt som driver Fästingbussen är Nordens största vaccinatör med 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård och vaccinationer. Fästingbussen var först i Sverige med mobila vaccinationsenheter redan 2004 och vi har lång erfarenhet av att utföra vaccinationer och hantera vaccin mobilt. VaccinDirekt och Fästingbussen är ditt trygga val!

Drop in – Fästingbussen

Vaccin på Fästingbussen

Vi har vaccin mot TBE, Bältros, Hepatit, Grundskydd mot Stelkramp, Kikhosta och Difteri och HPV på Fästingbussen. Du kan ta flera vaccin vid samma tillfälle, så du kan på ett smidigt och effektivt sätt skydda dig mot flera allvarliga sjukdomar. På Fästingbussen har vi med ett dokumenterat välfungerande insektsmedel så att du kan förebygga fästingbett.

Priser på vaccin på Fästingbussen

Här kan du läsa mer om våra priser på de vaccin som finns på Fästingbussen.

Din Fästingbussens vaccinationsjournal

Alla vaccin du tar på Fästingbussen registreras i vårt gedigna journalssystem och vi hjälper dig med påminnelser när det är dags för påfyllnad. Du kan få en tydlig översikt och kontroll själv genom att ladda ner VaccinDirekts app och logga in med BankId.

Fästingbussens personal

På Fästingbussen välkomnas du alltid av våra erfarna och välutbildade läkare och sjuksköterskor som kommer att göra allt för att ta hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi har alltid läkare tillgänglig och vårt mål är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt.

Fästingbussens olika stopp

Du hittar all information om när Fästingbussen kommer till dig här. Fästingbussens turlista uppdateras löpande med mindre justeringar och det kan förekomma avvikelser.

Besök Fästingbussen

Det är drop in på VaccinDirekts Fästingbussen och du kan bara dyka upp. Vi rekommenderar att du fyller i din hälsodeklaration på vaccindirekt.se eller i VaccinDirekts app, som finns där appar finns,  inför ditt besök. Obs! Du kommer att behöva fylla i en hälsodeklaration innan vi genomför rådgivningen och vaccinationen.

Skillnad mellan Fästingbussen och andra aktörer

Det är skillnad mellan Fästingbussen och andra aktörer, till och med ganska stor skillnad! Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer och vaccinhantering och hos oss blir du alltid mött av en välutbildad läkare och sjuksköterska. Så är tyvörr inte fallet hos alla som erbjuder bussverksamhet för vaccinationer! För din säkerhet ska du välja aktör med omsorg så att du säkrar att du får ett välfungerande vaccin av högsta kvalitet, att vaccinationen registreras ordentligt och att du möter kompetent personal som rådger och vaccinerar dig.