Våra vacciner

VaccinDirekts rutiner kring val och hantering av vaccin

Vi på VaccinDirekt är experter på förebyggande hälsovård och har jobbat med vaccinationer i mer än 20 år. Vi har gedigna rutiner gällande upphandling och hantering av vacciner och alla våra sjuksköterskor och läkare genomgår särskild utbildning för vaccinhantering. Detta för att du som kund ska känna dig helt trygg när du väljer att komma till oss.

Leverantörer och Samarbetspartners

Vi samarbetar endast med etablerade och certifierade läkemedelsbolag som är godkända av läkemedelsverket och våra vacciner kommer till oss genom läkemedelsdistributionsföretagen Oriola eller Tamro som är certifierade aktörer på den svenska marknaden.

De laboratorier som vi samarbetar med för analys, Synlab och med Unilabs, är ackrediterade av styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll, Swedac, med ISO 15189:2012-certifiering. Se deras certifikat här: Unilabs Synlab.  

Hantering av vaccin

Vacciner är känsliga och vi har gedigna rutiner gällande hantering av dessa. Noggranna inventeringar gör att du alltid kan känna dig trygg att du får vaccin av bästa kvalitet när du besöker VaccinDirekt. Vi journalför de vaccinationer vi ger enligt Socialstyrelsens direktiv.

Vi har alla de vanligt efterfrågade vaccinen hemma på våra mottagningar och endast mycket speciella eller extremt känsliga vaccin kommer till oss först efter beställning.

Vi är experter på vaccin och vaccinhantering

VaccinDirekt är ditt trygga val och tillsammans skapar vi ett friskare Sverige!

Om du vill få mer information om ett specifikt vaccin, kan du läsa mer här.

 

Våra mottagningar Vaccinationer