Hälsokontoll Bas

Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. I Hälsokontroll Bas ingår kontroll av blodvärde, blodfetter, blodsocker, blodtryck och livsstilsfaktorer som kan påverka din allmänna hälsa. Detta görs på plats på vår mottagning tillsammans med en av våra legitimerade sjuksköterskor.

Vad ingår i Hälsokontroll Bas?

I Hälsokontroll Bas ingår kontroll av blodvärde, blodfetter, blodsocker, blodtryck och livsstilsfaktorer som kan påverka din allmänna hälsa.

När får du svar på proverna?

Du får svar på proverna direkt under besöket.

Hur går Hälsokontroll Bas till?

Hälsokontroll Bas genomförs på våra mottagningar av våra erfarna legitimerade sjuksköterskor. Provtagning sker på plats och du får svaren direkt. Våra erfarna sjuksköterskor hjälper dig att tolka provsvaren och ger dig tips om hur du kan förbättra din hälsa och förebygga sjukdom.

1) Boka tid
Du bokar tid genom att maila önskad mottagning, se nedan.

2) Hälsodeklaration
Efter att ha bokat tid får du en särskild hälsoenkät som du fyller i inför ditt besök. Denna tar du med dig till ditt besök.

3) Förberedelser
Du behöver inte göra några andra förberedelser än att fylla i och ta med hälsoenkäten för Hälsokontroll Bas.

4) Hälsokontroll
Under hälsokontrollen kommer du att gå igenom din hälsoenkät tillsammans med vår erfarna legitimerade sjuksköterska och vi kommer att genomföra kontroller och ta tester. Du får svar på alla delar av hälsokontrollen under besöket.

Hur lång tid tar Hälsokontroll Bas?

Besöket tar ca 20 minuter.

Vad kostar Hälsokontroll Bas?

Hela hälsokontrollen med provtagning kostar 790 SEK för privatpersoner.

VaccinDirekts mottagningar som idag utför Hälsokontroll Bas

VaccinDirekt Gävle – maila till gavle@vaccindirekt.se

Hälsokontroll Bas för företag

Att ge era medarbetare möjligheten att göra en hälsokontroll är ett utmärkt sätt att förebygga sjukskrivningar och öka medarbetarnöjdheten genom att visa att ni investerar i er personal. Kontakta oss på mailen ovan för att ingå ett samarbete där vi fakturerar er i efterhand för genomförda hälsokontroller på era anställda. För att erbjuda fakturering krävs det att ni får en godkänd kreditkontroll. Hälsokontroller som bekostas av företag är momspliktigt och därför kommer momsen att läggas till på priset.

En god hälsa är bland det viktigaste vi har!

En god hälsa är bland det viktigaste vi har!
Det finns många saker som du själv kan göra för att förebygga sjukdom och för att hålla dig frisk. Du kan t ex vaccinera dig mot allvarliga sjukdomar för att slippa insjukna. Det finns utöver detta många andra saker du kan göra för att förbättra din hälsa och hålla dig frisk.

Det finns mycket kunskap och hjälp att tillgå på viktiga områden och nedan hittar ni länkar till olika forum där det finns konkreta tips och råd som hjälper dig komma igång.