Tester och intyg

VaccinDirekt erbjuder tester med reseintyg inför din nästa resa, gedigna läkarledda hälsoundersökningar och olika typer av läkar- och friskintyg.

Tester och intyg kopplat till covid-19 och resande

Antigentest med reseintyg – snabbtest mot covid-19 

Alla våra mottagningar erbjuder antigentest för att snabbt visa att du är frisk från covid-19. Inom en timme får du ett intyg som kan användas vid inresa i andra länder. Vi använder oss av ett CE-märkt test, Healgen COVID-19 Antigen test från Orient Gene, som uppfyller EUs och  Folkhälsomyndighetens krav.  Boka tid eller kom på drop in.

PCR-tester med reseintyg – Tester för friskintyg

Testet visar om du är fri från en pågående infektion med covid-19, inklusive ett intyg som kan användas vid inresa i andra länder. Vi samarbetar med externa certifierade laboratorium och med E-hälsomyndigheten.

Antikroppstest covid-19 – snabbtest

Ett antikroppstest kan visa att man har antikroppar mot viruset som orsakar covid-19. Testet ger svar på 15 minuter och är godkänt av Folkhälsomyndigheten. Vi samarbetar med E-hälsomyndigheten.

Observera att det är ditt ansvar att ta reda på vad som gäller för ditt specifika resmål. Du kan läsa mer om detta på www.swedenabroad.se. 

Glöm inte heller att se över ditt och dina näras resskydd inför en eventuell resa! Välkommen att boka tid för reserådgivning hos oss här.

Våra hälsokontroller, undersökningar och intyg

Läkarintyg och friskintyg

Saker som körkort, dykcertifikat, utlandstjänstgöring, adoption och livförsäkringar kräver intyg på att personen som ansöker uppfyller vissa fastställda hälsokrav. Olika myndigheter kan även kräva i stor utsträckning läkarintyg för att kunna använda som beslutsunderlag.

Hälsokontroller och hälsoundersökningar

VaccinDirekt erbjuder väl utformade hälsokontroller och hälsoundersökningar för att kartlägga viktiga faktorer för din hälsa. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i din framtida hälsa. Det hjälper dig att identifiera potentiella problem med din hälsa, som man oftast inte känner till, vilket gör att du då kan ta effektiva beslut om hur du kan förbättra din hälsa. ​För att säkerställa en hög kvalitet på hälsokontrollen arbetar vi enligt en modell som innebär att du besöker oss två gånger.