Tester och intyg

På VaccinDirekt utför vi hälsokontroller, intyg och tester av olika slag. Viktigt att du som kund tar reda på vad som gäller för just ditt resmål. Du hittar information vilka krav olika länder har här www.swedenabroad.se

Tester och intyg kopplat till covid-19

Antigentest med reseintyg – snabbtest mot covid-19 

Antigentest, för att snabbt se att du är frisk från covid-19. Inom en timme får du ett intyg som kan användas vid inresa i andra länder.

PCR-tester med reseintyg – Tester för friskintyg

Testet visar om du har en pågående infektion med covid-19, inklusive ett intyg som kan användas vid inresa i andra länder.

Antikroppstest covid-19 – snabbtest

Ett antikroppstest kan visa att man har antikroppar mot viruset som orsakar covid-19. Testet ger svar på 15 minuter och är godkänt av Folkhälsomyndigheten.

Våra hälsokontroller, undersökningar och intyg

Läkarintyg och friskintyg

Saker som körkort, dykcertifikat, utlandstjänstgöring, adoption och livförsäkringar kräver intyg på att personen som ansöker uppfyller vissa fastställda hälsokrav. Olika myndigheter kan även kräva i stor utsträckning läkarintyg för att kunna använda som beslutsunderlag.

Hälsokontroller och hälsoundersökningar

VaccinDirekt erbjuder väl utformade hälsokontroller och hälsoundersökningar för att kartlägga viktiga faktorer för din hälsa. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i din framtida hälsa. Det hjälper dig att identifiera potentiella problem med din hälsa, som man oftast inte känner till, vilket gör att du då kan ta effektiva beslut om hur du kan förbättra din hälsa. ​För att säkerställa en hög kvalitet på hälsokontrollen arbetar vi enligt en modell som innebär att du besöker oss två gånger.