Se turlistan i ditt område

#

Turlista Stockholm

Se när och var Fästingbussen stannar i Stockholm Se turlistan
#

Turlista Västsverige

Se när och var Fästingbussen stannar i Västsverige Se turlistan
#

Turlista Östergötland

Se när och var Fästingbussen stannar i Östergötland Se turlistan
#

Turlista Mellansverige

Se när och var Fästingbussen stannar i Mellansverige Se turlistan
#

Turlista Skåne

Se när och var Fästingbussen stannar i Skåne Se turlistan
#

Turlista Småland

Se när och var Fästingbussen stannar i Småland Se turlistan

Fästingbussen är igång för säsongen. Varmt välkommen!

Folkhälsomyndigheten uppmanar alla som vistas i TBE-drabbade områden att vaccineras mot TBE och skydda sig mot sjukdomen som kan leda till hjärnskador. Vaccinering mot TBE är viktigt då det inte finns något botemedel om du drabbas av sjukdomen.

VaccinDirekts Fästingbussen var först i Sverige med mobila vaccinationsenheter och vi har arbetat med mobilt förebyggande av sjukdom i 20 år. På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av vaccinationer och förebyggande hälsovård. På Fästingbussen och på VaccinDirekts mottagningar möter du alltid en kunnig och utbildad sjuksköterska eller läkare.

På Fästingbussen kan du även vaccinera dig mot bältros, hepatit, HPV och fylla på ditt grundvaccin som skyddar mot Stelkramp, Difteri och Kikhosta.

Ditt besök på Fästingbussen

  • 1. Du kan med fördel fylla i din hälsodeklaration hemifrån via VaccinDirekts app eller Mina Sidor här på siten. Du kan också göra det på plats på våra displayer eller i din mobil.
  • 2. Om du har för-ifyllt hälsodeklarationen registrerar du din ankomst när du är på plats vid bussen i VaccinDirekts app eller på Mina Sidor.
  • 3. Du kan ta flera vaccin vid samma tillfälle och skydda dig mot allvarliga sjukdomar: Vi erbjuder vaccin mot TBE, Bältros, HPV, Vattkoppor, och Grundskydds påfyllnad.
  • 4. När du är registrerad får du ett kö-nummer som ropas upp i turordning. När det är din tur välkomnas du till disken för genomgång, rådgivning och betalning av våra utbildade sjuksköterskor och läkare.
  • 5. När det är din tur är det dags för vaccinering och ha gärna en kortärmad tröja på dig.
  • 6. Dina vaccin registeras i VaccinDirekts journalsystem och du får själv bra överblick i VaccinDirekts app. Vi hjälper dig med påfyllnadspåminnelser så du behöver inte hålla koll själv.
#