Studentrabatt

Studentrabatt på vaccinationer

Vi vill uppmuntra dig som  läser vid högskola att ta hand om din hälsa och se över dina vaccinationer. Detta är viktigt för att säkra din hälsa på kort och lång sikt. Vi erbjuder därför dig som har rätt till studiemedel och är minst 19 år en studentrabatt på 15% på de flesta vaccinationer mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Det är viktigt att du visar upp din studentlegitimation vid besöket då studentrabatten inte kan ges i efterhand.

Vi hjälper dig att hålla koll på dina vaccinationer och kan själv se dem i vår app eller på mina sidor.  I vår app kan du även lägga in vaccin du tagit på andra ställen så att du har allt samlat på ett och samma ställe.

Vi på VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet och erbjuder allt du behöver kring vaccinations- och reserådgivning. Våra kunniga sjuksköterskor och läkare hjälper dig att säkra att du har det bästa tänkbara skydd mot allvarliga sjukdomar, vare sig det gäller sjukdomar som du stöter på hemma i Sverige eller när du är ute och reser.

Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och kontroller ingår ej i studentrabatten.

Boka tid – Mottagning
Drop in – Mottagning
Drop in – Fästingbussen

Ta kontroll över dina vaccinationer

Du ser alla vaccinationer du tagit hos oss i vår VaccinDirekt App som du hittar där appar finns.