VaccinDirekt Mölndal Galleria

Välkommen till VaccinDirekt Mölndal för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt – ditt trygga val!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag-Torsdag:      10-18
Fredag:                        10-17
Lördag:                        10-14

Extra söndagsöppet:
Söndag 28/4   11-15
Söndag   5/5   11-15
Söndag 12/5   11-15

Avvikande öppettider:
Tisdag 30 april   10-17
Onsdag 1 maj    11-15
Torsdag 9 maj    11-15
Söndag 19 maj  11-15
Torsdag 6 juni    11-15
Torsdag 20 juni  10-17
Fredag 21 juni   Stängt
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Mölndal

Du hittar oss i Mölndal Galleria på plan 2 bredvid Nordic Wellness. Du kan enkelt ta dig till oss via buss, spårvagn och bil. Det finns parkeringsgarage i gallerian med 2h gratis parkering.  Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster i Mölndal

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker.

Vaccination mot influensa

Vaccin mot årets säsongsinfluensa finns hos oss från den 16 oktober enligt prislista.

Reserådgivning och resevaccination i Mölndal

På VaccinDirekt Mölndal är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Mölndal

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Göteborg – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Göteborg

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila molndal@vaccindirekt.se eller komma förbi mottagningen. Du kan även ringa oss på 072-452 65 93, men emellanåt har vi svårt att hinna svara i telefon då vi är upptagna med kunder.

VaccinDirekt Mölndals adress

Mölndal Galleria, övre plan
Mottagningsadress: Brogatan 17
(Leverans adress: Barnhemsgatan 22)
431 31 Mölndal

Läkarintyg Göteborg

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på VaccinDirekt Vasagatan. Läs mer här och boka tid genom att maila till Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Hälsokontroll Göteborg

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekts mottagning på Vasagatan i centrala Göteborg. En hälsokontroll kan identifiera om du t ex har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa.
Boka tid genom att maila: Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen på övre plan inne i Mölndal Gallerian. Hiss finns och mottagningen har en bred öppning som tillåter rullstol och bred barnvagn. Parkeringsgarage finns i Gallerian.

Inför ditt besök       Vaccinationer       Om oss

Boka här

Boka tid