Vaccinering hos ert företag

Behöver ni vaccinera era medarbetare mot influensa, gulsot eller kanske TBE?

VaccinDirekt erbjuder det vaccinationsskydd som krävs för att trygga era medarbetares hälsa och för kunna hålla verksamheten igång utan onödiga sjukdomsfall.

Är ni en grupp om minst tio personer som samtidigt vill vaccineras utan att behöva lämna företaget? VaccinDirekt kommer då till ert företag och ger er de vaccinationer ni behöver. Ett för stunden ledigt arbets- eller konferensrum blir vår tillfälliga vaccinationsmottagning.

Kontakta oss för att fastställa era behov av vaccinationer. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor hjälper till att utreda era respektive medarbetares vaccinationsbehov.

Vill du veta mer om eller beställa VaccinDirekts på-plats-vaccination är du välkommen att ringa 08-640 51 80, vardagar 10-15. Eller mejla oss på vaccination@vaccindirekt.se så tar vi omgående kontakt.

Aktuella vaccinationspriser hittar du i vår prislista. Tillkommer gör endast en besöksavgift på 1 900:- för inställelse inom Stockholmsområdet. (För längre resor begär prisuppgift!)

Mycket att spara på att vi kommer till er!

  • Ni sparar dyrbar arbetstid!
  • Ni ser till att det faktiskt ”blir gjort”.
  • Ni erbjuder era medarbetare en nytttighet som är skattefri.
  • Ni betalar enkelt och smidigt mot faktura.

Ladda ned våra journalblad så blir det ännu enklare!

I likhet med läkarbesök så måste även vaccinationer journalföras. Med ifyllda journalblad går vaccineringen ännu snabbare. För att spara tid kan ni ta hem våra journalblad som ligger som pdfer att ladda hem här nedan. Fyll i och skriv ut eller skriv ut och be de som ska vaccineras fylla i sina uppgifter. Ta med det ifyllda journalbladet till oss så är allt klart inför vaccinationen.

Journalblad – Resevaccin

Journalblad – TBE

Hälsodeklaration – Influensa

 

Om vaccination Våra mottagningar Inför ditt besök