VaccinDirekt Heden Vasagatan

Välkommen till VaccinDirekt Heden på Vasagatan 60 för vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag-Torsdag:       10-19
Fredag:                         10-17
Lördag:                         10-15    

Obs! Vi har tyvärr inte vaccin mot covid-19

Hitta till VaccinDirekt Heden

Du hittar oss i Vasagatan 60 i centrala Göteborg. Du kan enkelt ta dig till oss via buss, spårvagn och bil. Närmsta spårvagnshållplats är Valand eller Vasaplatsen och det finns parkering på Södra Vägen och på den stora parkeringen vid Heden om du kommer med bil. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ‘Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster på Vasagatan 60

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker.  Vi erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot influensa

Vaccin mot årets säsongsinfluensa finns hos oss från den 16 oktober enligt prislista.

Reserådgivning och resevaccination på Vasagatan 60, Göteborg

På VaccinDirekt Vasagatan är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Läkarintyg Göteborg

Hos oss får du hjälp med läkarintyg för körkort högre behörighet, läkarintyg för sjöfolk, läkarintyg för utlandsstudier idrottsintyg, adoptionsintyg, försäkring mm. Boka smidigt en tid för körkort- och sjöfolksintyg i vårt bokningssystem – välj ‘boka här’. För alla andra läkarintyg mailar ni bara oss på: Gbgvasagatan@vaccindirekt.se. Priser för läkarintyg finner du här.

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser i Göteborg

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Göteborg – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Göteborg

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila till heden@vaccindirekt.se eller komma förbi oss på mottagningen. Du kan även ringa oss på 073-808 44 35 men emellanåt har vi begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Hedens adress

Vasagatan 60
411 37 Göteborg

Hälsokontroll Göteborg

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: heden@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

2 mindre trappsteg in i mottagningen, parkering finns på sidogator och vid Heden.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Book here

Book here