VaccinDirekt Emporia Malmö

Välkommen till VaccinDirekt Emporia för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer, tester och intyg. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt – ditt trygga val sedan 1972!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag:                         10-19
Tisdag-Fredag:              10-18
Lördag-Söndag:            10-15

Avvikande öppettider:
Torsdag 6 juni    10-16
Fredag 21 juni    10-16
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Emporia

Du hittar oss i bästa läge i Emporia på andra våningen, mittemot food courten. Ta bussen eller parkera i köpcentrumets stora parkeringsgarage i samma byggnad. Se karta

Drop in eller bokad tid

Besök oss på drop in eller bokad tid. En bokad tid är en ungefärlig tid och du bokar under rubriken ’Boka här’.  Underlätta för ditt drop in besök genom att lägga in en notis i din kalender med våra öppettider och hjälp att hitta till oss.  Varmt välkommen!

Våra tjänster på VaccinDirekt Emporia

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. På vår mottagning på Djäknegatan erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vi erbjuder tyvärr inte vaccination mot covid-19 och ber att få hänvisa till Region Skåne.

Vaccination mot TBE på Emporia i Malmö

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination

På VaccinDirekt Emporia är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Malmö – prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer i Malmö

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Kom förbi oss på mottagningen, maila oss på emporia@vaccindirekt.se, kontakta oss på till Facebook Messenger eller skriv i chatten här på hemsidan om ni vill komma i kontakt med oss. Du kan även ringa oss på 072 245 45 52, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Emporias adress

Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö

Vaccination i Malmö

VaccinDirekt har även två vaccinationsmottagningar i centrala Malmö som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg i Malmö

För läkarintyg hänvisar vi till VaccinDirekt Djäknegatan som utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm. Läs mer här och boka tid genom att maila info.malmo@vaccindirekt.se.

Hälsokontroller i Malmö

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekt Djäknegatan.  En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila: info.malmo@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på andra våningen med access via hiss.

Inför ditt besök       Vaccinationer       Om oss

Boka här

Boka tid