VaccinDirekt Frölunda Torg

Välkommen till VaccinDirekt Frölunda Torg för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer och tester. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har mer än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt – ditt trygga val sedan 1972!

Öppettider för drop in och bokade tider:
Måndag–Fredag:       10-20
Lördag:                        10-18
Söndag:                       10-18

Avvikande öppettider:
Fredag 21 juni    10-14
Lördag 22 juni   Stängt

Hitta till VaccinDirekt Frölunda Torg

Du hittar oss på Frölunda Torg på våning 2. Följ skyltarna till Åhléns. Vi ligger bredvid Synsam och mittemot Frölundas Pop-up bibliotek. Se karta.

Boka tid eller Drop in

Besök oss på drop in eller bokad tid. En bokad tid är en ungefärlig tid och du bokar under rubriken ’Boka här’.  Underlätta för ditt drop in besök genom att lägga in en notis i din kalender med våra öppettider och hjälp att hitta till oss.  Varmt välkommen!

Våra tjänster på Frölunda Torg

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. På vår mottagning vid Heden erbjuder vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot TBE i Västra Frölunda, Göteborg

Vi har vaccin mot fästingburna sjukdomen TBE som kan orsaka allvarlig hjärnskada. Det är viktigt att du följer ditt TBE-vaccinationsschema för att du ska vara skyddad mot sjukdomen. På Mina sidor kan du se när du vaccinerade dig senast och när det är dags för påfyllnad. Välkommen på drop in eller boka tid!

Reserådgivning och resevaccination i Västra Frölunda

På VaccinDirekt Frölunda Torg är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. Önskar du reserådgivning ber vi dig boka tid. Du kan även komma på drop in, men då har vi endast möjlighet att välkomna dig i mån av tid. Tänk på att boka in dig i god tid inför din utlandsresa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Priser

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer. I priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade och erfarna sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt och enkelt har en överblick.

VaccinDirekt Västra Götaland– prislista

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi mer än 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Studentrabatt på vaccinationer

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Kom förbi oss på mottagningen, maila oss på FrolundaTorg@vaccindirekt.se, kontakta oss på till Facebook Messenger eller skriv i chatten här på hemsidan om ni vill komma i kontakt med oss. Du kan även ringa oss på 073-668 95 55, men vi har emellanåt begränsade möjligheter att svara i telefon.

VaccinDirekt Frölunda Torgs adress

Frölunda Torg
421 42 Västra Frölunda

Läkarintyg Göteborg

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska för dig som är symptomfri. Läs mer här.

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på VaccinDirekt Vasagatan. Läs mer här. Boka tid genom att maila till Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Hälsokontroll Göteborg

Vi utför läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och provtagning på VaccinDirekts mottagning på Vasagatan i centrala Göteborg. En hälsokontroll kan identifiera om du t ex har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa.
Boka tid genom att maila: Gbgvasagatan@vaccindirekt.se

Tillgänglighet

Mottagningen ligger på plan 2. Det finns hiss.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid