Vaccinering av icke-svenskar

Alla är varmt välkomna till oss på VaccinDirekt & FästingBussen oberoende nationalitet. Vi har stor vana att vaccinera kunder från Norge, Danmark, Tyskland, USA, Storbritannien, Mellanöstern och många andra nationaliteter.

Registrering för dig som inte är svensk

Du behöver fylla i en individuell hälsodeklaration för en medicinskt säker rådgivning när du besöker oss. Detta gör du, som inte har svenskt BankID, enkelt på våra datorer eller skärmar på plats på mottagningen eller vid FästingBussen.

Giltig legitimation

Ta med dig giltig identifikation så som t ex pass, körkort när du besöker oss. Giltig legitimation är ett krav för att du ska få vaccineras hos oss.

Vaccin för dig som inte är svensk

Du kan som icke-svensk vaccinera dig mot sjukdomar som finns i Sverige eller i andra länder när du besöker oss på FästingBussen eller våra VaccinDirekt mottagningar. Vi erbjuder alla vaccin på våra mottagningar och ett urval på FästingBussen under den varma delen av året.

För vaccination av barn med vaccin som ingår i ett nationellt vaccinationsprogram hänvisar vi i första hand till vaccination i det landet där barnet är bosatt.

Vaccinationsregistrering

Alla vaccin du får hos oss registreras i vårt egna journalsystem. Då du inte har ett svenskt BankID ber vi dig kontakta oss på info@vaccindirekt.se om du har frågor kring dina tidigare vaccinationer.

Priser

Våra priser är i svenska kronor, SEK och priserna i prislistan är per dos.

Kontakt

Kom förbi oss på mottagningen, maila oss på info@vaccindirekt.se, kontakta oss på till Facebook Messenger eller skriv i chatten här på hemsidan om ni vill komma i kontakt med oss.

Varmt välkomna!

Mottagning – Boka tid Mottagning – Drop in Fästingbussen