VaccinDirekt Kungsholmen

Välkommen till VaccinDirekt Kungsholmen Lindhagen för vaccinationer, reserådgivning, resevaccinationer, tester och hälsokontroller. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

Öppettider för drop in:
Måndag:                     10-19
Tisdag–Torsdag:        10-18
Fredag:                        10-17
Lördag:                        10-15

Avvikande öppettider
Nationaldagen – Tisdag 6/6 Stängt
Midsommarafton – Stängt
Midsommardagen – Stängt

Hitta till VaccinDirekt Kungsholmen, Lindhagen

Du hittar oss på Lindhagengatan 120 ut mot gatan. För dig som åker kommunalt, ta tunnelbanestation till Stadshagen. Kommer ni med bil så finns det gott om parkeringsplatser på gatan samt i parkeringshus i närheten. Det är smidig access till mottagningen via Essingeleden för alla som bor i Bromma, Huvudsta Solna, Lilla och Stora Essingen, Ekerö, Mälarhöjden, Huddinge mm. Se karta

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. En bokad tid är en ungefärlig tid och vi välkomnar både bokade tider och drop in parallellt. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse i din kalender där du smidigt ser våra öppettider och hur du hittar till oss. Välkommen!

Våra tjänster på Kungsholmen

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, Tuberkulos, Tyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. Vi erbjuder reserådgivning, resevaccinering och antigentester med läkarintyg,

Vaccination mot covid-19 i Region Stockholm

Vi vaccinerar mot covid-19 med det uppdaterade vaccinet. Boka tid i appen Alltid Öppet eller ring regionens telefonbokning 08-42842930. Du kan också komma förbi på drop in och då välkomnar vi dig i mån av tid.

Reserådgivning och resevaccination på Kungsholmen

På VaccinDirekt Kungsholmen är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. För reserådgivning ber vi dig gärna boka tid, men du är även välkommen på drop in. Tänk på att boka in dig i god tid inför din resa så att du hinner få fullgott skydd.

Inför ditt besök på VaccinDirekt Kungsholmen

Innan du träffar våra läkare eller sjuksköterskor ska du fylla i en hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader vilket förenklar för ditt nästa besök.

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser

Vi har 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik så att du smidigt har kontroll och en överblick över ditt sjukdomsskydd.

VaccinDirekt Kungsholmen – prislista

Studentrabatt på vaccinationer på Kungsholmen

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Du kommer i kontakt med oss genom att maila till info@vaccindirekt.se eller kom förbi mottagningen.

VaccinDirekt Kungsholmen Lindhagens adress

VaccinDirekt Kungsholmen
Lindhagensgatan 120
112 51 Stockholm

Läkarintyg i Stockholm

Vi gör antigentester mot covid-19 och utfärdar läkarintyg på engelska för dig som är symptomfri. Läs mer här.

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på våra mottagningar på Birger Jarlsgatan, vid Slussen och vid Hötorget. Detta görs inte på VaccinDirekt Kungsholmen. Läs mer här. Boka tid genom att maila till boka@vaccindirekt.se

Hälsokontroller på VaccinDirekt Stockholm City

VaccinDirekt Stockholm City utför vi läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och utvärdering av prover. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila oss på: boka@vaccindirekt.se.

Tillgänglighet

Mottagningen ligger i markplan med bred entré från gatan.

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid