Vaccination Brommaplan

Välkommen till VaccinDirekt Brommaplan för vaccinationer och reserådgivning.. Hos oss möts du alltid av en välutbildad sjuksköterska eller läkare och vi har ner än 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård. VaccinDirekt är ditt trygga val!

VaccinDirekt Brommaplan öppnar i mars 2024

Vi har länge sökt efter en plats för att öppna en mottagning i Bromma och ser med stor glädje fram emot att få välkomna er under senare delen av mars-månad. Har ni frågor före öppning så kontakta oss gärna på info@vaccindirekt.se eller chatta med oss här på hemsidan.

Öppettider efter öppningsdatum:

Måndag:                       10–19
Tisdag–Torsdag:         10–18
Fredag:                         10–17
Lördag:                         10–15

Hitta till VaccinDirekt Brommaplan

Se karta.

Boka tid eller Drop in

Välkommen på drop in eller boka tid, du väljer vad som passar dig. Vill du boka tid går du till rubriken ’Boka här’ här på sidan.  Vill du komma på drop in kan du lägga in en påminnelse med våra öppettider och adress i din kalender. Varmt välkommen och vi ser fram emot ditt besök!

Våra tjänster i Bromma

Vi erbjuder vaccinationer mot TBE, Bältros, Stelkramp/Kikhosta/Difteri, Hepatit A, Hepatit B, Influensa, Pneumokocker, Vattkoppor, HPV, Covid-19, Mässling/Påssjuka/Röda hund, Polio, RSTyfoid, Japansk Encefalit, Malaria, Gula febern, Rabies, Kolera och Meningokocker. På våra mottagningar i centrala Stockholm utför vi läkarintyg, friskintyg och hälsokontroller.

Vaccination mot covid-19 i Bromma

Vi erbjuder drop in och bokade tider för vaccination mot covid-19. Boka tid i Regionens app Alltid Öppet .

Reserådgivning och resevaccination i Bromma

På VaccinDirekt Brommaplan är vi specialister på reserådgivning och resevaccinering. För reserådgivning ber vi dig gärna boka tid. Om möjligt boka in dig i god tid inför din resa så att du hinner få fullgott sjukdomsskydd.

Inför ditt besök – hälsodeklaration

Innan du träffar våra läkare och sjuksköterskor behöver du fylla i vår hälsodeklaration. Detta görs för varje enskild individ om ni är flera. Du kan med fördel fylla i den i vår app där den sedan sparas under 12 månader. Du kan även fylla i den genom att logga in här på mina sidor eller på plats hos oss.

Inför ditt besök – anmäl ankomst

När du kommer till oss på mottagningen behöver du anmäla din ankomst digitalt så att vi vet att du är på plats. Har du förifyllt ddin hälsodeklaration enligt ovan så anmäler du din ankomst på samma plattform (app eller mina sidor).  När detta är gjort är det bara att slå dig ner och du blir uppropad när det är din tur.

Inför ditt besök – blodförtunnande läkemedel

Tar du blodförtunnande läkemedel så måste detta beaktas inför ditt besök. Läs mer här om hur du förbereder dig.

Vaccinera barn

På VaccinDirekt har vi 50 års erfarenhet av att vaccinera barn i alla åldrar och vi är experter på både rådgivning och vaccination av barn. Vår ambition är att ditt barns besök hos oss ska vara en trivsam upplevelse och vår strävan är att hålla dig och din familj så frisk som möjligt. Läs gärna mer här om hur du kan förbereda ditt barns besök.

Priser i Stockholm

Vi har mer än 50 års erfarenhet av vaccinationer och i priset ingår alltid rådgivning av våra välutbildade sjuksköterskor och läkare. Vårt gedigna journalsystem gör att du får en god överblick och kontroll över dina vaccinationer och vi hjälper dig med eventuella påminnelser. I vår app kan du samla din totala vaccinationshistorik för en bra överblick och kontroll.

VaccinDirekt Bromma– prislista

Studentrabatt på vaccinationer

Vi erbjuder 15% rabatt på vaccinationer för högskolestuderande. Studentrabatten gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation. Giltig studentlegitimation är giltiga Mecenatkort, Studentkortet och ISIC-kort. Vaccin mot bältros och japansk encefalit, intyg och hälsokontroller ingår ej. Läs mer här.

Kontakt

Maila oss på info@vaccindirekt.se eller kom förbi mottagningen efter öppning. Varmt välkommen!

VaccinDirekt Brommaplan adress

Brommaplan 403
168 76 Bromma

Fler vaccinationsmottagningar i Stockholm

VaccinDirekt har 15 vaccinationsmottagningar i Stor-Stockholm som erbjuder vaccinationer, reserådgivning, tester, läkarintyg/friskintyg och hälsokontroller.

Läkarintyg Stockholm

Vi utfärdar läkarintyg för körkort högre behörighet, sjöfolk, idrottsutövande, adoption, utlandsstudier mm på våra mottagningar i centrala Stockholm. Läs mer här och boka tid genom att maila till boka@vaccindirekt.se.

Hälsokontroller på VaccinDirekt Stockholm City

VaccinDirekt Stockholm City utför vi läkarledda hälsokontroller som inkluderar undersökning och utvärdering av prover. En hälsokontroll kan identifiera om du har högt blodtryck, har möjliga tecken på infektioner i kroppen och annat som kan innebära att du ligger i riskzonen för att få hälsoproblem inom närtid eller på längre sikt. Att göra en hälsoundersökning är ett utmärkt sätt att investera i dig själv och din framtida hälsa. Boka tid genom att maila oss på: boka@vaccindirekt.se.

Tillgänglighet

tbc

Inför ditt besök
Vaccinationer
Om oss

Boka här

Boka tid